Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
83%

Kabul fecskéi (2019)

Les hirondelles de Kaboul
Filmadatlap
 
13
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
Balazs   2020. 05. 21.

legújabb vélemény

Gyönyörű animáció, én igazából nem tudtam megunni, annyira magával ragadott az egész. Fantasztikus történet egy csodálatos köntösben!

 
Noemi   2020. 05. 17.

Nehéz megfogalmazni, mit is gondolok róla. Egy végtelenül egyszerű forgatókönyvre épülő animáció, mégis annyira kifinomult és esztétikus, amilyennel korábban nem találkoztam. Teljesen egyedi a hangulata, a maga egyszerűségében is nagyon drámai és magával ragadó.


 
Reumascsiga1   2020. 05. 03.

Imádtam minden percét. Gyönyörűek az akvarell képek, a párbeszédek tömörek, de realisztikusak. Olyan világot láthatunk, ahol az emberek tényleg megjárják a poklot. Tanulságos történet, érdemes megnézni.

 
Fiximan   2020. 01. 24.

Nem állítom, hogy unatkoztam volna, de nekem ez a sztori kissé szikár volt, illetve maga a kivitelezés is egy kissé túl művészieskedő. Ettől függetlenül szerintem érdemes megnézni. Egyszer legalábbis mindenképp!

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.