Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Yakari - A mozifilm (2020)

Yakari le film
Filmadatlap
 
10
Szereplők
4
Vélemények
21
Képek
2
Videók

Galéria (21)

Videók (2)

 
rissa   2020. 09. 08.

legújabb vélemény

0

Az tényleg igaz, hogy kicsiket és nagyokat is le tudja szórakoztatni, ugyanakkor nem mondanám kiemelkedő darabnak. Ahogy már előttem is fogalmaztak, cuki, és ez így rendben is van, de részemről én most maradnék inkább a közepes értékelésnél.

 
Tyler   2020. 09. 03.

0

Nem csak a Pixar tud ám több generáció számára is szórakoztató és tanulságos animációs filmet készíteni, ezt most a franciák is bizonyították. Nem állítom, hogy ez lesz az idei év legjobbja, de a Yakari, a film egy nagyon is korrekt filmecske, ami ki... több»

 
Sraczjanos   2020. 08. 28.

0

Szerintem ez nagyon cuki volt, a kis sziú indián előzménytörténete lehetett volna egy újabb rókabőr, de az alkotók összehoztak egy olyan filmet, ami a maga lábán is megállja a helyét, és alapvetően kellemesen elszórakoztat.

 
Gyula   2020. 08. 14.

0

Őszintén szólva kimondottan nagy élmény volt a mozivásznon látni Yakarit. Ha ismered az eredeti képregényt vagy a korábbi animációs sorozatot, nagy meglepetés nem fog érni: kapsz egy csupaszív történetet kedves főszereplőkkel és aranyos humorral. Ha van csöppség a családban, mindenképp nézzétek meg, nagyon élvezni fogja.