Közösség

Vélemény:

90 South Park

(1997)

A műsorban csúnya szavak hangzanak el…

D’disasterTourist   2026.03.04 16:31
0

Konzekvens sorozat a maga módján, soha nem változtattak az elvein, és ez abszolút megsüvegelendő, nem mindenkinek a műfaja, viszont aki szereti a válogatott humorokat, vicceket, mint pl a fekete humor stb, annak egy kész főnyeremény. Rengeteg kritika érte akkoriban, hogy vulgáris és alpári rengeteg rész belőle, de szerintem ezt mindig is helyén kellett kezelni, mármint a sorozat tényét, mert tény, hogy sokszor alpári, de szerintem épp ez adta annak idején a gerincét ennek a sorozatnak, és hálisten nem tántorította el őket soha a rengeteget rikácsoló, magát megjátszó PC ember, szerintem teljesen elfogadható. Durva fogalmazás, illetve kijelentés lenne ha azt mondanám, hogy ezeken-ezen nőttem volna fel, de jelentős részét tette ki az életemnek, és mindig jó kedvre derítettek az aktuális baromságok benne, illetve a sok szürreális, elvont gondolatmenetek amik fémjelezték. Szerintem zseniális karakterek alkotják, és a történetszálak is remekül meg vannak írva. És amellett se kell elmenni, hogy rengeteg igazságot is tartalmaz, és sok témát elevenítenek fel.