Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
82
Filmadatlap
 
61
Szereplők
21
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
Eduard   2020. 03. 25.

legújabb vélemény

Nem mondom, hogy nem nevettem rajta, de sokkal inkább volt visszataszító, mint humoros. Voltak jó részek is, de voltak olyanok, amik nagyon felbosszantottak, mert a legtöbbször túl megy minden határon. Ennyi ocsmányságot, még nem láttam, mint ami ebben a sorozatban előfordult, de biztosan van, aki erre is vevő. Ha pár szóval kéne jellemeznem, akkor csak annyit mondanék rá, hogy ízléstelen és az alkotók nagyon aberráltak lehetnek. A Family Guyt és a Simpson családot gyerekek is nyugodtan nézhetik, de ha ezt a sorozatot megnézik, akkor nincs kizárva, hogy kárt okoz bennük.

 
dulkap   2015. 01. 21.

Kegyetlenül beteg. :) De én nagyon imádom, annyira szürreális és annyira fekete, hogy bőven helye van a legjobb felnőtteknek szóló rajzfilm sorozatok közt. Ha már a South Park az elmúlt években egyre gyengébb és rosszabb, legalább van utánpótlás.


 
Orosz István   2017. 07. 20.

Nem szeretem az ilyen animációs sorozatokat, mert a legtöbbe fapoén van de ez viszont tetszett. A karakterek nagyon egyediek, és viccesek. A grafika is nagyon jó.

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 07.

SZÓKIMONDÓ!!! Először a South Park vagy ami ennyire verbális módon mesélte el a véleményét de ez a mese túltesz mindenen.:D Zseniális beszólások karakterek és, ahogy a világot kiparodizálja.

 
Deku   2017. 08. 22.

Hát én láttam már eszeveszett nagy marhaságot de ez túl megy mindenen. Már rögtön az intro is nagyon beteg de a sorozat maga sem kevésbé. Viszont ez nekem már egyáltalán nem tetszett.

 
dailyfilmsan   2018. 05. 06.

Szórakoztató bár túl morbid humorú és rasszista . Tetszenek benne a különböző filmek kifigurázása. Kifejezetten nagy ökrök írhatták a részeket mert csak úgy sugárzott belőle a hülyeség.

 
babsy88   2016. 08. 06.

Az egyik leggusztustalanabb humorral rendelkező mese. Túltesz a Family Guy-on South Parkon, mindenen amit láttam. Annyira durva, hogy arra nincsenek szavak.

 

Minden epizódban meghal valaki.

(Thibo84)
 

A sorozatot eredetileg a Fox fejlesztette, azonban a stúdió úgy döntött, hogy Allen Gregoryt (2011) választja.

(Thibo84)
 

A főszereplők közül Ethel az egyetlen női karakter, akit nő szólaltat meg, mivel Connie-nak Roger Black adja a hangját.

(Thibo84)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.