Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (szeptember 26-október 2)

A streaming-szolgáltatók a következő héten sem szándékoznak leállni az újdonságokkal, rengeteg izgalmas és érdekes film-, valamint sorozatpremiert várhatunk. Néhányat kiszemeztünk ezek közül, és a lejjebb található listában összegeztük - ezek a leginkább várt tartalmak a jövő héten. Minden premier egy kattintással elérhető weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges a szolgáltatónál.

#5

48 Szöszi  (2022)

(11) (3)

családi | dráma | életrajzi | misztikus | romantikus

Netflix

A filmben, Andrew Dominik rendező tolmácsolásában megismerhetjük Marilyn Monroe életét és munkásságát. A produkció alapját Joyce Carol Oates azonos című regénye... több»

Andrew Dominik rendezi ezt a vadonatúj Netflix-filmet, amely Marilyn Monroe életének és karrierjének újragondolt változatát tárja elénk. A Joyce Carol Oates könyve alapján készült filmben Ana de Armas játssza a főszerepet, Bobby Cannavale és Adrien Brody szintén főbb szerepekben láthatóak.
#4

dráma | háborús

Apple TV+

Egy férfi története, aki 1967-ben elhagyja New Yorkot, hogy sört vigyen gyerekkori haverjainak a hadseregben, miközben azok Vietnamban harcolnak. több»

A Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja egy 2022-es amerikai életrajzi háborús akció-vígjáték-dráma, amelyet Peter Farrelly rendezett és írt. A Joanna Molloy és John "Chickie" Donohue azonos című könyve alapján készült film főszereplői Zac Efron, Russell Crowe és Bill Murray. A történet szerint 1967-ben John Donohue 26 éves amerikai tengerészgyalogos-veterán, aki kereskedelmi tengerészként dolgozott, egy este egy New York-i bárban fogadást kötött. Az összegyűlt férfiak családtagjaikat és barátaikat vesztették el a vietnami háborúban. Egyik barátja ötlete alapján, - amelyet sokan talán abszurdnak tartanának - egyiküknek be kellene osonnia Vietnamba, felkutatni a harcban lévő bajtársaikat, és mindannyiuknak üzenetet küldeni az otthoni támogatásról, esetleg nevetni egyet velük, és leszállítani némi sört.
#3

72 Dzsungel  (2022)

dráma

Amazon Prime Video

Két különálló idegen összekapcsolódó élete, akik mindketten a saját küzdelmeikkel néznek szembe, a brit grime és drill zene prizmáján keresztü. A szereplők története... több»

Rendező: Junior Okoli
Szereplők: Ezra Elliott, Nadia A'Rubea, RA, M24, J Fado
A sorozat a közeljövőben játszódik, Londonban, Megismerhetünk két feltörekvő zenészt, akik a brit rap és drill stílusokban igyekeznek kitörni. Egy olyan világban élnek, ahol egy szabály létezik: csak a legerősebbek élhetik túl. Miközben világaik találkoznak, mindketten igyekeznek jobbá válni, azonban meg kell tanulniuk, hogy minden tettnek következménye van.
#2

89 Ragyogás  (1980)

(79) (22)

dráma | horror

HBO Max

Jack Torrance (Jack Nicholson) író elvállal egy nyugalmasnak ígérkező munkát: családjával télire az Overloook Hotelbe költözik, hogy ellássa az épület gondnoki teendőit. Az... több»

Stanley Kubrick hírhedt klasszikusa elérhetővé válik az HBO Max kínálatában. A film Stephen King 1977-es, azonos című regénye alapján készült, főszereplői Jack Nicholson, Shelley Duvall, Scatman Crothers és Danny Lloyd. A film fő karaktere Jack Torrance (Nicholson), a feltörekvő író és gyógyulófélben lévő alkoholista, aki feleségével, Wendy Torrance-szel (Duvall) és kisfiával, Danny Torrance-szel (Lloyd) a Colorado Sziklás-hegységben lévő, elszigetelt történelmi Overlook Hotel gondnokaként vállal szezonon kívüli állást. Danny "ragyogás" néven látnoki képességekkel van megáldva. Miután egy téli vihar miatt Torrance-ék a hó fogságába kerülnek, Jack kezdi elveszíteni a józan eszét a szállodában lakozó természetfeletti erők hatására.
#1

78 Hókusz pókusz 2  (2022)

(4) (4)

családi | fantasy | vígjáték

Disney+

Három fiatal lány véletlenül megidézi a Sanderson nővéreket, akik újra gyermekekre éheznek. Kenny Ortega 1994-ben megjelent kultikus filmjének folytatását Anne Fletcher hozza... több»

A Hókusz Pókusz 2 egy amerikai természetfeletti vígjáték, amelyet Anne Fletcher rendezett, Jen D'Angelo írt és a Walt Disney Pictures gyártott. Az 1993-as Hókusz Pókusz című film folytatása, amelyben Bette Midler, Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy és Doug Jones ismét szerepet kapnak; Whitney Peak, Lilia Buckingham, Belissa Escobedo, Hannah Waddingham, Tony Hale és Sam Richardson új szerepekben csatlakozik a stábhoz. A forgatás 2021 októberében kezdődött a Rhode Island-i Newportban és 2022. szeptember 30-án kerül a Disney+ kínálatába.