Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
67
Szereplők
10
Vélemények
20
Képek
1
Videók

Vélemények: Gyilkosság (2011)

 
Greta   2020. 04. 11.

legújabb vélemény

0
Ne hagyd ki!

Ne hagyd ki, ha szereted a krimit! Főleg a sötétebb fajtát, társadalmi-emberi látleletekkel (különösen a harmadik évad). És folytasd, ha bírod akár a pszicho-horrort is (negyedik). De többet is ad annál. Ritka az olyan sorozat, ami évadról évadra erősödik és jobb lesz, egyre többet vállal fel, majd kerek egészként tudják lezárni. Ez olyan. Az utolsó évadban már elvisz az emberi pokol legmélyére, de erőlködés nélkül fel is tud hozni onnan (az utolsó rész címe: Éden). Örülök, hogy az inkább kezdeti kis hibák (némi sematizmus a cselekmény-bonyolításban, időhúzás) ellenére végignéztem. A szereplők mind jók, de a két főszereplő halhatatlan páros lett nekem! Csodás a két színész közötti összhang, mondhatni egymásnak vannak teremtve. Remek nyomozós szórakozás, vérbeli skandináv-jellegű krimi, de aki fogékony, az ezen túlmutató rétegekben is elmerülhet. Akár segítség is lehet annak, akit jókor talál meg.

 
Deku   2017. 08. 21.

0

Oltári sorozat, nagyon szeretem alapból is a krimi műfajt de ez tökre újat adott. Nagyszerű a misztikus oldala. Egyáltalán semmi jót nem vártam tőle és mikor elkezdtem nézni szép lassan azt éreztem, hogy hiba lett volna kihagyni.


 
Gigi   2016. 12. 28.

0

ZSENIÁLIS! Ritkán fordul elő, hogy egy sorozat ekkora űrt tud hagyni maga után, de én még sokkal de sokkal több évadot is szívesen néztem volna. Oké, hogy az utolsó évad más volt, meg hogy lezárásnak szánták, de nekem akkor is hiányzik. Sok fórumon ... több»

 
Hondati   2019. 06. 25.

1
fél óra után elkaszáltam

Egy jó példája annak,hogy ,hogy lehet egy sorozatot már az elején elrontani.Csúf főszereplő, gyermekded dialektusok, sablonos történet.Wasn't worth downloading it :(

1
 
Curacao86   2016. 09. 11.

0

Tisztában voltam vele, hogy feldolgozásról van szó. Ott van még az, hogy kevés rész látható egy évadba, valamint a nem túl meggyőző szinopszis és kevésbé ismert színészek. A lassú, melankolikus, de mégis csontig hatoló izgalom már az első részben ra... több»

 
Gergely Varju   2016. 04. 04.

0

Remek feldolgozás, jó karakterekkel, jó szereposztással. Legalábbis az első pár évad. Az utolsó évad sajnos nagyon nem ugyanaz. Véleményem szerint a színvonal csökkentéshez köze van a sorozat körüli egyéb változásoknak (kik állnak a sorozat mögött) és sajnos ez egy jellemző trend része.

 
fodor.s   2015. 04. 14.

0

Szimplán a legjobb krimi sorozat, amit eddig láttam. Rövid, viszonylag, de annál keményebb. A két karakter annyira szerethető, hogy gyakorlatilag bármit el tudtam volna nézni, amiben ők játszanak. Kifejezetten ajánlott bárkinek, aki szereti a krimi sorozatokat.

 
0

Az első két évad egy gyilkosságot mutat be, hihetetlenül jól keverve a dolgokat. Mindig tévútra visz a rendező a gyilkos kiléte kapcsán. Vannak ellenszenves és abszolút szimpatikus szereplők is. A végén pedig olyan személy lesz a gyilkos, akire nem i... több»

 
ibituba   2020. 01. 08.

0
Zseniális film

Imádom ezt a műfajt, amit ez a sorozat képvisel.Szenzációs fordulatokkal, rengeteg izgalmat nyújtott nekem a film.Nagyon szeretném ha folytatnák, de nem tudom mi az esély rá, de biztosan sikeres lenne.

 
Réka   2019. 07. 21.

0
Gyilkosság

Szerintem nagyon jól ki van találva az egész bár a Netflixnek nem ez a legjobban síkerűlt filmje............