Közösség

Vélemény:

89 Gyilkosság

(2011)

Gyilkosság

Boro   2023.06.02 11:33
0

Na végre! Számomra ilyen a tökéletes krimi sorozat. Jó hosszú és folyamatosan fenntartja a a figyelmemet. Bevallom, a második évad végére nyomot hagyott a hangulatomon, ezért egy kis szünetet kellett tartanom. Lekötötte a gondolataimat a sok csavarral az események folyásában, így nagyszerűen kizökkentett a valóságból. Ajánlom annak, akik szintén tartalmas krimi sorozatot keres! (Itt megjegyezném, ha az, aki látta és tud hasonlóról, hálás lennék, ha megosztaná velem, mert most így a végére érve kis hiányérzetem van. :) )

Microtatou 2024.07.10 00:53
1

Hello, Boro! Nem tudom, hogy sikerült-e találnod egy év alatt más sorozatokat, amelyek beszippantottak, de ahogy olvastam, hogy hiányérzet alakult ki benned, eszembe jutott a BLOODLINE című sorozat. Nos, én azután voltam úgy, hogy szinte szenvedtem, hogy vége. Egész más helyszín, egész más cselekmény, mégis rabul ejtett az is. Csak ajánlani tudom.

Boro 2024.07.10 22:56
0

Szia Microtatou! Nagyon köszönöm az ötletet! Még nem láttam, belekezdek! Kíváncsivá tettél! Sissy Spaceket nagyon kedvelem.

Microtatou 2024.07.14 21:16
0

Remélem, be fog jönni. Amit még imádtam, de biztos láttad már, az a TRUE DETECTIVE első és negyedik évadja volt. A másodikat megnéztem, klassz volt, de nem zseniális, a harmadikat pedig nem bírtam végignézni. Jó filmezést!

Boro 2024.07.21 09:56
0

Hát bejött, illetve nem értem még a végére! Hasonló lehet az ízlésvilágunk filmek tekintetében, mert a True Detective-et én is így néztem! ...szóval ne tartsd magadban, ha ajánlanál valamit! :)) Köszi!