Hello, Boro! Nem tudom, hogy sikerült-e találnod egy év alatt más sorozatokat, amelyek beszippantottak, de ahogy olvastam, hogy hiányérzet alakult ki benned, eszembe jutott a BLOODLINE című sorozat. Nos, én azután voltam úgy, hogy szinte szenvedtem, hogy vége. Egész más helyszín, egész más cselekmény, mégis rabul ejtett az is. Csak ajánlani tudom.
Szia Microtatou! Nagyon köszönöm az ötletet! Még nem láttam, belekezdek! Kíváncsivá tettél! Sissy Spaceket nagyon kedvelem.
Remélem, be fog jönni. Amit még imádtam, de biztos láttad már, az a TRUE DETECTIVE első és negyedik évadja volt. A másodikat megnéztem, klassz volt, de nem zseniális, a harmadikat pedig nem bírtam végignézni. Jó filmezést!
Hát bejött, illetve nem értem még a végére! Hasonló lehet az ízlésvilágunk filmek tekintetében, mert a True Detective-et én is így néztem! ...szóval ne tartsd magadban, ha ajánlanál valamit! :)) Köszi!
Na végre! Számomra ilyen a tökéletes krimi sorozat. Jó hosszú és folyamatosan fenntartja a a figyelmemet. Bevallom, a második évad végére nyomot hagyott a hangulatomon, ezért egy kis szünetet kellett tartanom. Lekötötte a gondolataimat a sok csavarral az események folyásában, így nagyszerűen kizökkentett a valóságból. Ajánlom annak, akik szintén tartalmas krimi sorozatot keres! (Itt megjegyezném, ha az, aki látta és tud hasonlóról, hálás lennék, ha megosztaná velem, mert most így a végére érve kis hiányérzetem van. :) )