Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
79
Filmadatlap
 
19
Szereplők
13
Vélemények
9
Képek
Videók
A hűtlen
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Lonka   2019. 08. 16.

legújabb vélemény

A féltékenység nagy úr. Meddig képes elmenni az ember. Megrázó film a témában.

 
TomÁcs   2018. 04. 22.

Valahogy úgy az egész film a véletlenekről szólt. Véletlenül találkozik a nő és a későbbi szerető, pont egy rossz pillanatban, amely bűnt és bűnhődést hoz az egész családra.


 
VvV   2018. 11. 17.

Napokra a hatása alá kerültem, engem nagyon elgondolkodtatott. Amiből kiindulunk az eléggé hétköznapi, de egy nem várt fordulat felborít mindent.

 
Bazzzsi   2017. 10. 22.

Nagyon tetszett a film, különösen,ahogy egy félperceben felvillan a nő agyán, hogy akár azonnal taxiba is szállhatott volna azon a végzetes délutánon és akkor nem történik meg az, ami. A férje nem lenne gyilkos, ő egy hűtlen rbnc, a szeretője pedig ma is élhetni.

 
Gigi   2017. 01. 17.

Felkavaró történet egy hétköznapi témára. A hűtlenségről, az okairól, és egy lehetséges forgatókönyvről, a súlyos árról, amit egy ártatlannak induló kalandért fizetni kell.

Richard Gere
Diane Lane

A film összbevétele 122 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Claude Chabrol A hűtlen feleség című klasszikusának filmes feldolgozása.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.