Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
8
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Bizsu82   2020. 02. 17.

legújabb vélemény

Annak ellenére hogy nem egy mai film nagyon szórakoztató és időtálló. Akár többször is nézhető. Sztoriját és színészi alakítást nézve is kiváló. Mai filmekkel vetekszik.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 26.

Michael J. Fox megint egy olyan szerepben, ahol egy erős, karakán nőt kell legyőznie. Szerintem kereste ezeket a fajta filmeket direkt. Lehet, nem véletlen. A film mondanivalója túlmutat a képsorokon. Egy igen nagy problémával küzdő nő története, ez a fajta pszichikai megnyilvánulás a mindennapokban is jelen van. Erős a film. Nem tökéletes, de azért jó.


 
jake_green   2018. 03. 05.

Hideg kirázott, absolute nyomasztó film (aki esetleg arra készülne,hogy könnyed romantikus). Nagyon para a csaj :D Ám alapmű éppen ezért. Emlékszem,úgy ültem le anno nézni, hogy láttam az elemi ösztönt , biztos olyan lesz ez is-......HÁT NEM . Az egy gyaloggalopp ehhez képest. Ajánlom mindenkinek!

 
Henczi   2015. 05. 10.

Az a fajta film amitől az embert a hideg kirázza, jó értelemben mert annyira izgalmas ,és ez főként annak köszönhető ,hogy a színészek alakítása páratlan meggyőző .

 
Jackob   2015. 06. 12.

Nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, már csak a színészpáros alakítása végett is. Ugyan Close és Douglas kettőse szerintem kiváló, ennek ellenére a film nem több mint klisé puffoktatás. Semmiben sem haladja meg a korszakban született thrillerek sémáit. Inkább amondó lennék, hogy ez egy jobb B-kategóriás film, ami egyszer nézhető.

Glenn Close
Michael Douglas
Glenn Close
Michael Douglas
Anne Archer
Glenn Close
Michael Douglas
Glenn Close
Michael Douglas
Michael Douglas
Ellen Hamilton Latzen
Glenn Close
Michael Douglas
Glenn Close
Michael Douglas
Glenn Close
Michael Douglas

A film összbevétele 163 500 000 dollár volt (imdb.com).

 

Glenn Close a forgatás utolsó napjaiban agyrázkódást kapott. Rögtön kórházba szállították, ahol kiderült, hogy pár hetes terhes. Amikor rádöbbent, hogy a forgatással veszélyeztette születendő gyermekét, bűntudata lett.

(dailyfilmsan)
 

Steven Jay Schneider a jónak tartott katalógusába ez a film is felvételt nyert. A katalógus címe: 1001, amit látnod kell mielőtt meghalsz.

(Norbi)
 

Adrian Lyne rendező a végső verzióban a befejezéshez az Ördöngősök című francia film záró jelenetét vette alapul.

(ArpiHajdu és Réci )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.