Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
3
Vélemények
14
Képek
1
Videók
A test melege
 
Berto49   2017. 07. 18.

legújabb vélemény

Kathleen Turner bemutatkozó filmje William Hurt partnereként nekem nagyon tetszett. L. Kasdan thrillerje csavaros neo-noirként is jellemezhető, amiben a cseles Matty vonzó nőiességét felhasználva éri el tervét. Ezekben a kánikulai napokban a néző maga is érzékelheti a szinte kibírhatatlan forróságot, pedig nem is Floridában vagyunk. Nagy kár, hogy Turner meghízott és elcsúnyult, mert így szegényebb lett a filmvászon egy olyan Végzet Asszonyával, akinek dús és fedetlen bájain kedvükre gyönyörködhettek a férfi nézők.

 
Zsombi   2016. 12. 17.

Mérsékelten erotikus töltetű mozi, egy szombat estére, a befejezése egészen optimisztikus végkicsengésű.


 
Toncsi   2015. 06. 12.

A 100 legjobb romantikus film egyike. És ezt én is aláírom...igaz, ne4m egy mai darab, de mitsem vesz el a ragyogásából.

A film összbevétele 24 058 838 dollár volt (imdb.com).

 

A film története kánikulában játszódik, a forgatáson azonban olyan hideg volt, hogy a főszereplőknek jégkockát kellett szopogatniuk felvétel előtt, hogy ne látszódjon a leheletük.

(ArpiHajdu és Réci)
 

George Lucas, aki korábban már dolgozott együtt A jedi visszatér című filmen Lawrence Kadannal, s együttműködésük gyümölcsöző volt. Így Lucas meggyőzte a Fox vezetőjét, Alan Ladd Jr.-t, hogy adjon esélyt Kasdan történetének. A rendező még azt is megígérte, ha Kasdan túllépi a kiszabott költségvetést, akkor saját zsebből fizeti ki a különbözetet.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film szerepel az, 1001 film, amit látnod kell, mielőtt meghalsz című, Steven Jay Schneider által készített listában.

(Norbi)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.