Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
28
Szereplők
6
Vélemények
13
Képek
2
Videók
Zaklatás
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Berto49   2016. 12. 09.

legújabb vélemény

Demi Moore (akármilyen szemét rihonyát játszik!) korabeli bájaiért megérdemli az adott értékelésemet. Annak idején a könyvet is olvastam és az is tetszett. Egy hozzászóló valahol azt írta, hogy a film a könyv lebutított változata. Valószínűleg igaza van, bár a könyvre ennyi év távolából nem emlékszem, de a film elsődleges érdeme Meredith szereplése. Az itteni mozi kijáratánál sokáig volt egy találó falfirka: „Zaklass Demi!"

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

Szerintem a film sokkal inkább a hatalom birtoklásáról szól és arról , hogy mennyi és milyen az, az eszköz amit morálisan megengedhet magának egy férfi és akár egy nő a munakhelyen. Jelen esetben pedig a kisebbség /nők/ körébe tartozó zaklatja a férfit. Aki ha emlékeim nem csalnak akkor valamikor "közelebbi" viszonyba volt az "áldozattal". A munkahelyi elidegenítésnek pedig tényleg ördögi praktikái vannak. A Zaklatás azt a szemléletet járja körül, hogy legyél kíméletlen, cselezzed ki a másikat és tedd tönkre akár erkölcsileg, akár pedig munkaügyileg. Az, hogy itt végül a fagyi visszanyal az, az estek kisebb hányada, többségében a sértett fél elhagyja munkahelye színterét.


 
kórica   2016. 01. 24.

A csavarokon túl azért volt még olyan jó ez a film, mert más megvilágításba helyezett egy zaklatós történetet, és azért is, mert high-tech megoldásokat alkalmazott, ha lehet így fogalmazni.

 
Mano35   2015. 02. 15.

Jó sztori, jó film. Nagyon élethűen alakítanak a szereplők, a történetbe beleéled magad. Ajánlom, aki még nem látta!

 
dubzsu   2015. 10. 31.

Megfogott a film. Hogyan lehet a hatalommal visszaélni, és ez mennyire felforgatja a másik életét? Erről szól a film nagyin hitelesen. És nagyon tanulságos.

 
"Miss. Alvarez, negyvennyolc órával ezelőtt a férjem pénisze egy másik nő szájában volt és attól nekem csöppet sem könnyebb, hogy a jog kinek az oldalán áll!" több»

A film összbevétele 214 015 089 dollár volt (imdb.com).

 

Demi Moore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Michelle Pfeiffer szóba jött a főszerepre.

(rbernadett)
 

Eredetileg Miloš Forman rendezte volna a filmet, de az elképzelései nem egyeztekMichael Crichtonével.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.