Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Zaklatás (1994)

Disclosure
Filmadatlap
 
28
Szereplők
8
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Galéria (13)

Videók (2)

 
elekm90   2020. 11. 12.

legújabb vélemény

0

Nem rossz ez a "nő zaklatja a férfit" koncepció, de sajnos idővel eléggé sablonossá válik a film. A gyönyörű Demi Moore miatt azért kap tőlem egy extra fél csillagot.

 
Berto49   2016. 12. 09.

0

Demi Moore (akármilyen szemét rihonyát játszik!) korabeli bájaiért megérdemli az adott értékelésemet. Annak idején a könyvet is olvastam és az is tetszett. Egy hozzászóló valahol azt írta, hogy a film a könyv lebutított változata. Valószínűleg igaza ... több»

 
ZeroHero   2015. 05. 05.

0

Szerintem a film sokkal inkább a hatalom birtoklásáról szól és arról , hogy mennyi és milyen az, az eszköz amit morálisan megengedhet magának egy férfi és akár egy nő a munakhelyen. Jelen esetben pedig a kisebbség /nők/ körébe tartozó zaklatja a férf... több»

 
sptt   2020. 05. 29.

0
Még mindig jó

Ezer éve láttam ezt a filmet, akkor tetszett, így most felfrissítettem az emlékeket. Meg kell mondanom, hogy a film még mindig jó. Persze, eltelt 26 év, minden felgyorsult, valószínűleg a mai fiataloknak már nagyon lassú és vontatott, de mi, öregek még élvezhetjük a lassabb filmvezetést, ha egyébként a rendező, a szereplők, a forgatókönyv rendben van. Itt pedig rendben van.

 
Mano35   2015. 02. 15.

0

Jó sztori, jó film. Nagyon élethűen alakítanak a szereplők, a történetbe beleéled magad. Ajánlom, aki még nem látta!

 
dubzsu   2015. 10. 31.

0

Megfogott a film. Hogyan lehet a hatalommal visszaélni, és ez mennyire felforgatja a másik életét? Erről szól a film nagyin hitelesen. És nagyon tanulságos.

 
kórica   2016. 01. 24.

0

A csavarokon túl azért volt még olyan jó ez a film, mert más megvilágításba helyezett egy zaklatós történetet, és azért is, mert high-tech megoldásokat alkalmazott, ha lehet így fogalmazni.

A film összbevétele 214 015 089 dollár volt (imdb.com).

 

Demi Moore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb negatív hős díjára.

(mamiéstöti2)
 

Michelle Pfeiffer szóba jött a főszerepre.

(rbernadett)
 

Eredetileg Miloš Forman rendezte volna a filmet, de az elképzelései nem egyeztekMichael Crichtonével.

(rbernadett)
 

Mielőtt megjelent Az Androméda törzs című könyve, Michael Crichton több álnevet is használt, és az egyik ebből a Michael Douglas volt.

(rbernadett)
 

Az Egyesült Királyságban eltávolították a liverpooli buszmegállókból a film plakátját, mert szexuálisan túlságosan szuggesztívnek találták annak fényében, hogy a Liverpool Megyei Tanács egyik kampánya pont arról szól, hogy a nők biztonságosan utazhatnak a buszokon éjszaka.

(rbernadett)