Elhunyt a Lois és Clark színésznője, Farrah Forke

54 éves korában elhunyt Farrah Forke színésznő.

A színésznő 2022. február 25-én hunyt el texasi otthonában, halálának hírét a napokban közölte egy közeli barátja a nyilvánossággal. “Farrah vad, gyengéd, hűséges, szerető, erős, vicces, okos, védelmező, kedves, szenvedélyes és teljesen pótolhatatlan volt. Olyan nagy fényt hozott a világba, amely halála után is velünk marad” - olvasható a közleményben.

A színésznő első alakítása az Agyturkászok című filmben látható, legismertebb szerepei pedig a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai, Ötösfogat, a Zaklatás, és a 92 Szemtől szemben című produkciókban voltak.

A filmezéstől a kilencvenes évek végén vonult vissza, miután megszületett két fia, Chuck és Wit. A család arra kéri azokat, akik osztozni kívánnak a gyászban, hogy adományaikkal támogassák az American Cancer Society egészségügyi szervezetet.

A színésznőt édesanyja és mostohaapja, Beverly és Chuck Talmage, valamint három nővére, Paige Inglis, Jennifer Sailor és Maggie Talmage gyászolják. Nyugodjék békében!

43 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#1
Farrah Forke

Farrah Forke

szül. 1968. 01. 12. - elhunyt 2022. 02. 25.
Christi, Texas, Egyesült Államok
Farrah Forke 1968. január 12-én született a Texas állambeli Corpus Christiben, az Egyesült Államokban. Tanulmányait a Hockaday nevű iskolában kezdte, ami egy dallasi magániskola lányok számára. Egy évet a Corpus Christi-i Cullen Junior High-ban töltött, ahol pomponlány volt. Egy évig járt a North Side Middle Schoolba is, amíg az... több»