63% 72 szavazat
Függőség

Függőség

Twisted
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
15
Szereplők (15)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Jessica Shepard, a frissen előléptetett rendőrfelügyelő ambíciózus, erős nő, aki a férfiak világában is sikerrel megállja a helyét. Döbbenten fedezi fel, hogy első ügyében az áldozatok mind olyan férfiak, akikkel az utóbbi időben viszonya volt. A nyomozás egyre váratlanabb fordulatokat hoz, a rendőrfőnököt pedig felszólítják, hogy zárja ki Jessica-t a nyomozásból, hiszen ő az első számú gyanúsított. Eközben Jessica és munkatársa, Mike vonzódnak egymáshoz, ám a férfi furcsán kezd viselkedni. Az alkoholproblémával küzdő, pszichológiai kezelés alatt álló nyomozónő alibi híján nemigen tudja védeni magát.

Rendező: Philip Kaufman
Író: Sarah Thorp
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország
Premier (HU): 2004.08.05.
David Strathairn
Ashley Judd
Andy García
Ashley Judd
Andy García
Samuel L. Jackson
Ashley Judd
Camryn Manheim
Ashley Judd
Andy García
Ashley Judd
Andy García
Ashley Judd
Samuel L. Jackson
Russell Wong
Ashley Judd
Leland Orser
Ashley Judd
Andy García
 
2016.07.11 danny

legújabb vélemény

Az én szememben ez a film teljesen átlagon alul teljesített, és annyi a pozitívum benne, hogy végül is elég jók voltak az alakítások. Nem tudnám megbuktatni, mivel azért nézhető is volt, de már szinte nem is emlékszem, hogy miről is szólt egyáltalán.

0
 
2014.10.22 papaja

Volt ebben a filmben potenciál, de szerintem Samuel L. Jacksonon kívül senki nem vette igazán komolyan a szerepét. Ashley Juddal talán akkoriban túlságosan is elszaladtak a lovak, eléggé felkapott színésznő volt, de mostanra azt hiszem, teljesen eltű... Több

0

A film összbevétele 25 195 050 dollár volt (imdb.com).

#1