Aki élt át hasonlót, tudja, hogy mivel jár az elfásulás, az újdonság, a hormonok elszabadulása, a féltékenység, a hirtelen indulat, a megbánás, a bűntudat. Ezt mindet szépen mutatja be egy olyan sztorin keresztül, ami bármikor, bárhol megtörténhet. Nagyon reálisan van tálalva az egész. Richard Gere-nek jól áll ez a szenvedős figura. És a feleséget alakító hölgy is végig hibátlanul alakít. Ez egy jó szerelmi dráma.
Zseniális dráma, az egyik nagy kedvencem, mert annyira életszagú, annyira "hétköznapi" a történet, Diane Lane és Richard Gere eszményien hozza a főszerepeket. Pontosan így képzelem a leírt eseményeket a való életben, ahogyan a vásznon jelen esetben megjelenítik. Finom, szinte észrevehetetlen filmzene keretezi a tragédiát és a felkavaró, őrületes érzelmeket. Nagyszerűen elkapva és lelassítva a jeleneteket, az ember teljesen át tudja élni a sóvárgást, a bűntudatot, a kétségbeesést. Mestermű.
Nagyon tetszett a film, különösen,ahogy egy félperceben felvillan a nő agyán, hogy akár azonnal taxiba is szállhatott volna azon a végzetes délutánon és akkor nem történik meg az, ami. A férje nem lenne gyilkos, ő egy hűtlen rbnc, a szeretője pedig ma is élhetni.
Valahogy úgy az egész film a véletlenekről szólt. Véletlenül találkozik a nő és a későbbi szerető, pont egy rossz pillanatban, amely bűnt és bűnhődést hoz az egész családra.
Napokra a hatása alá kerültem, engem nagyon elgondolkodtatott. Amiből kiindulunk az eléggé hétköznapi, de egy nem várt fordulat felborít mindent.
Elég jó film, annak ellenére hogy a története nem túl különleges és az alakítások sem túl emlékezetesek, mégis egy olyan film ami még néhány napig az emlékezetedbe vésődik.
Felkavaró történet egy hétköznapi témára. A hűtlenségről, az okairól, és egy lehetséges forgatókönyvről, a súlyos árról, amit egy ártatlannak induló kalandért fizetni kell.
Megdöbbentően életszerű családi történet. Aki részese volt, vagy épp jelenleg is gyötrődik egy megszólalásig hasonló helyzetben, annak hat csak igazán ez a nem mindennapi alkotás.
Karakteres, műfajában színvonalasabb, izgalmas és elgondolkoztató dráma. Nekem nagyon bejött, a színészek profik és a rendezés is. Romantikus, de érdekes és elgondolkoztató is.
Nagyon jól összedobott, aranyos kis film, ami kellemes kikapcsolódás volt. A színészeket is kedvelem. Jól alakítanak a szerepükben. Könnyed, szórakoztató vígjáték.
Nagyon megfogott a filmben az, hogy először lájtosan indul, aztán egyre fordulatosabb lesz és egyre inkább durvulnak az események. Elszabadul a pokol. Izgalmas dráma.