Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
83
Filmadatlap
 
16
Szereplők
16
Vélemények
11
Képek
Videók
 
sabnock666   2019. 08. 31.

legújabb vélemény

Béláim az Úrban! Zseniális magyar filmszatíra.Kállai,Koltay,Garas nem semmit játszanak ebben a filmben,és aki még őket is felúlmúlja az nem más mint Eperjes Károly !!! Mindenkinek ajánlott.

 
Deku   2017. 07. 26.

Nem sokszor dicsérek meg magyar filmet de ezt muszáj volt, tökéletesre sikeredett. A film tök jó kis hangulatot teremtett, meg volt a maga bája, ami elvarázsolja a nézőt és leköti a figyelmét.


 
Menyét Ibolya   2015. 09. 23.

adelheid a második hozzászólásban totál benézte ezt a filmet. egyébként rajta kívül sokaknak csak egy vígjáték ez, csak azt nem értem, hogy ők pl az elejét átpörgették, vagy csak nem értik?

 
Yosihiro   2018. 04. 29.

Igazából nem rossz történet csupán a befejezés nem tetszett. Egy igazi vígjátékot nem így kellett volna lezárni. A filmben vannak örök momentumok igaz de a vég keserű. Színészi alakításokban nem szenved a film. Összességében egy közepes kikapcsolódást nyújtó groteszk magyar film. Üdv yosi

 
irongozu   2015. 11. 21.

Alap film. Nagyon tetszett. Eperjes fantasztikus.

 

Garas Dezső egyetlen filmrendezése.

(harnas1207)
 

A filmet a Komárom-Esztergom megyében található Dágon, Gyermelyen és Gyarmatpusztán forgatták.

(harnas1207)
 

Schwajda György A rátóti legényanya című könyve alapján készült.

(harnas1207)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.