Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
78

A Thomas Crown-ügy (1999)

The Thomas Crown Affair
Filmadatlap
 
28
Szereplők
4
Vélemények
19
Képek
2
Videók
 
indingo   2019. 09. 16.

legújabb vélemény

Többször is nézhető film ami nem csak egy képrablás, hanem egy milliárdos férfi és a biztosítási nyomozónő viszonyát is elénk tárja. Neves szereposztás és érdekessége, hogy az 1968-as verzióban szereplő Fay e Dunaway is szerepel ebben a feldolgozásban.

 
pqrs   2016. 02. 09.

Bár vannak benne gyengébb elemek (Rene Russo) azért a film nagy része ötletes, vicces, humoros, így remek szórakozást nyújt!


 
Phalanx   2016. 07. 05.

Rene Russót nem annyira bírom, nekem ő egy kicsit lerontotta a filmet, ami amúgy egész jó lett volna. Jó kis történet, ami le tudott kötni végig, nem unatkoztam, nem voltak vontatott részek nagyon.

 
JamesBont   2015. 08. 17.

Nem rossz film, igazából semmi különös nincs benne szerintem. Egy kicsit nyálas - amire Pierce Brosnan és Rene Russo személye is nagyban rátesz -, de nem feltétlenül kellemetlenül, egyszer legalábbis meg lehetett nézni.

A film összbevétele 55 000 000 dollár volt (imdb.com).

 

Az ötlet, hogy a hőkamerákat a szokatlan hőmérséklet használhatatlanná teszi, John McTiernan rendezőtől jött, aki egy korábbi filmje, az 1987-es Ragadozó forgatásánál tapasztalta, hogy mikor a hőmérséklet egy bizonyos pont fölé kúszott, a hőkamerák meghibásodtak.

(kázsé)
 

Pierce Brosnant a hajós jelenetnél nem helyettesítette kaszkadőr.

(kázsé)
 

A jelenetet, amiben Catherine "meglasszózza" Thomast a törölközőjével tizenhatszor kellett felvenni.

(kázsé)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.