A Thomas Crown-ügy

The Thomas Crown Affair

2025.08.06 SaSa

Bármikor szívesen újra.....

Ezt a filmet láttam már vagy 5-7 alkalommal. Nem untam meg. Szívesen nézem pár évente újra. Én igazából nem találok benne hibát. Tudom, hogy ez egy remake, egyszer meg akartam nézni az eredetit is, de számomra az élvezhetetlen volt. Pierce Brosnant nem tartom tehetséges színésznek... vagyis nekem nem szokott tetszeni. De ebben a filmben kifejezetten jó. Ez a szerep rá van szabva. Rene Russo jó színésznő, és ebben a filmben még vonzó is. De ezek csak apróságok. A film végig érdekes, nagyon jó hangulatú. Nem tolták túl a romantikát sem benne. Én nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek! Kellemes, könnyed, vidám film.

2019.09.16 indingo

Többször is nézhető film ami nem csak egy képrablás, hanem egy milliárdos férfi és a biztosítási nyomozónő viszonyát is elénk tárja. Neves szereposztás és érdekessége, hogy az 1968-as verzióban szereplő Fay e Dunaway is szerepel ebben a feldolgozásban.

2023.09.30 Dorkateo

Határozottan szellemesebb, mint az 1968-as eredeti. Modernizált, friss, elegáns, csavartak a történeten is, ami a javára vált. Faye Dunaway pedig még mindig csodás az új szerepében is.

2016.02.09 pqrs

Bár vannak benne gyengébb elemek (Rene Russo) azért a film nagy része ötletes, vicces, humoros, így remek szórakozást nyújt!

2016.07.05 Phalanx

Rene Russót nem annyira bírom, nekem ő egy kicsit lerontotta a filmet, ami amúgy egész jó lett volna. Jó kis történet, ami le tudott kötni végig, nem unatkoztam, nem voltak vontatott részek nagyon.

2015.08.17 JamesBont

Nem rossz film, igazából semmi különös nincs benne szerintem. Egy kicsit nyálas - amire Pierce Brosnan és Rene Russo személye is nagyban rátesz -, de nem feltétlenül kellemetlenül, egyszer legalábbis meg lehetett nézni.