Sin City - A bűn városa

Sin City

2024.06.09 SaSa

Nagyon nagyot ütött elsőre...

...a 300-nak és ennek a filmnek a képvilága, a megjelenítés valami eszméletlen haladó volt, amikor megjelentek. De a képvilág mellett nagyon jó sztorit raktak össze. És hát meg kell említeni Rosario Dawson és Jessica Alba megjelenését. Nagyon mutatós... Több

Nekem nagyon nem jött be... élvezhetetlen és kusza volt az egész. Képregényfilm? Sajnos ez nem az én világom.

2023.08.21 kabel

Zseniális stílusfilm

A Sin City elsődleges ismertetőjele a hihetetlen markáns vizuális világa, mely érdekesen irányítja figyelmünket, és ügyesen hangolja a jelenetek brutalitását. A fekete-fehér világ lakóinak moralitása hasonlóan fekete-fehér, és a film igazi érdekesség... Több

2017.07.17 Deku

Nagyon tetszett a film. Nagyon eredeti ez a fekete-fehér és egy kissé színes ábrázolás. Elsőre picit zavaró lehet de hamar beleszokik az ember. Pörgős és sötét képregény film.

2017.05.03 indingo

A képi világa eléggé egyedi, sajátossá teszi a filmet. A történetekből összefonódó film gondolata jó volt, bár a kis sztorik lehettek volna érdekesebbek.

2018.07.18 Fekete Gandalf

Erőteljes noir és képregény hangulat jellemzi a filmet, a sztori sablonos, de éppen ez a lényege. Szerintem egyben van a film.

2023.04.01 Erik Csok

Vizualitásban brutális egy film

Mivel pont ma van tizennyolc éve, hogy bemutatták ezt a filmet, úgy gondoltam, írok róla. Nemrég láttam, és ez a technika, ez a stílus elképesztően brutális látvány. Ilyet más filmekben nem is láttam még, és látszik, hogy képregényfilm, ami nem baj, ... Több

2018.08.02 mozinaplo

A képregényekből tökéletesen átemelt látványvilág nélkül talán nem lenne ennyire lehengerlő élmény, azonban ez is hozzátartozik, így értelmetlen lenne lecsupaszítani és nélküle értékelni. Ez bizony simán maximális pontszám, bárki bármit mond.

2019.08.14 Szilonka

Érdekes film. A története végig izgalmas és pörgős. A látványvilága különleges és a szereposztása is figyelemre méltó.

2020.02.16 drg0602

Tökéletes....

Nagyon lefoglalt, tényleg nagyon jó atmoszférája van a filmek. Nagyon tetszenek a színészek, zseniális film. Simán többször nézhető!!!!!

2019.04.22 Ms. Akárki

Nem is igazán a film története fogott meg, hanem a képi világ, a vágások, kameraállások. Rendkívül érdekes és inspiráló ez a fekete-fehér, de a vörös vészjósló megjelenése, és némelyik karakter világító kék szeme a sötétségben... Bruce Willis az egyik kedvencem, úgyhogy ezt a filmet sem lehetett kihagynom.

2018.12.17 harnas1207

Az egyedi látvány és a stílus nagyon nem jött be. Aki ezen át tud lendülni, annak biztosan élvezhető lesz, de engem nagyon irritált. A bűnös város karakterei is idegesítőek voltak. Amúgy tökéletesen hozta a képregények világát.

2017.11.05 Bazzzsi

Kicsit kusza a története, de egy kultuszfilm, nem lehet kihagyni. A végére egész korrekt lett. Szereposztása Willissel remek. A második résszel együtt kell nézni.

2016.05.09 TomÁcs

Nagyon különleges a film képi világa, a hangulata, ami valakinek vagy bejön vagy nem. A története nem túl erős, azon még dolgozhattak volna még.