Emma Watson egyszerűen lélegzetelállítóan fest a Prada Beauty kampányához készült fotókon.

A színész meg is osztott az Instagramján a frissen megjelent képek közül néhányat, amelyeket fenti galériánkban tudtok megtekinteni. Az új felvételek csak néhány nappal azután készültek, hogy a színésznőt Ryan Kohnnal látták együtt Velencében, Emma Watson ráadásul csak pár hete szakított  Sir Philip Green fiával, Brandonnal.

Watson hivatalosan visszavonult a színészettől, helyette komolyabb társadalmi ügyekkel kívánt foglalkozni, mindemellett pedig egy saját ginmárkát is létrehozott. Emma Watson egyébként korábban így nyilatkozott a párkapcsolatairól: “A fiúk vagy partnerek, akik eddig az életem részei voltak, általában azt éreztették velem, hogy igazán megbecsültnek érzem magam. Ők építettek fel engem.”

Noha újabb filmes projekt egyelőre nincs is kilátásban, Watson legutóbb a 2022-ben megjelent Harry Potter 20. évforduló - Visszatérés Roxfortba műsorban volt látható.

családi | dokumentum

A Harry Potter-széria sztárjai visszatérnek az első film megjelenésének huszadik évfordulója alkalmából. Az eredeti szereplők az HBO Max jóvoltából találkoznak újra. A... több»