Bo Burnham: Benn

Bo Burnham: Benn

Bo Burnham: Inside
Cikkek

Egy igencsak szokatlan évet tudhatunk magunk mögött, amelyet Bo Burnham rendre ki is veséz, és amelyhez számos szívhez szóló dalt is írt.

(csd)

Rendező: Bo Burnham
Forgatókönyvíró: Bo Burnham
Szereplők: Bo Burnham
Premier: 2021 | Netflix (2021.05.30.)

2023.04.05 kabel

Ötletes és érzelmes

Egyszerre okos, szépen felvett, érzelmes és magával ragadó Bo Burnham tragédiája. A film lényegében különböző pandémiával, szorongással és emberi magatartással foglalkozó számokból áll, melyeket mind egy ember ad elő, de egy pillanatig sem unalmas vagy ismétlődő a cselekménye. Minden klipnek van üzenete, hangulata és története, és legalább egy a három közül biztos meg tudja érinteni még a legnagyobb musicalutálót is.

2021.05.31 zosler

Brutálisan őszinte, megfogott, gyakran kényelmetlen a tematika, ennek ellenére szórakoztató is és nagyon szép az előadásmód.

2022.01.17 elekm90

Egyszerre aktuális, hihetetlenül kreatív, elszomorító és bizarr módon vicces Bo Burnham szólóprodukciója. Nem gondoltam, hogy ennyire tetszeni fog egy egyszemélyes, végig egy lakásban kibontakozó show.

2021.04.13 cosmik

Helyenként nagyon abszurd és vicces, viszont ezzel egyetemben aggasztó és borzongató is. Mestermű és érdemes megnézni, mert nagyon aktuális.

(2021. 07. 01.)
Kinek van kedve ilyen időkben viccelődni?
Érdemes megnézni, és elgondolkodni rajta. Bo Burnham mintha mindig a fősodor előtt járna kicsivel. Több