Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
17
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
2
Videók
Fuss
 
thomino   2020. 10. 14.

legújabb vélemény

Bár nem mondanám, hogy a Ratchedben csalódást okozott, de ott maga a sori nem volt elég erős, itt viszont Sarah Paulson kapott egy tényleg kemény sztorit, amiben kihozhatja magából a maximumot, és ezt meg is tette. Ez a nő tényleg zseniális!

 
WaldyxMan   2020. 10. 13.

Aneesh Chaganty már a Kereséssel bizonyított a számomra, és a Fuss-sal szerintem még egy fokkal feljebb tette az amúgy is magas lecet. Feszes, lebilincselő thriller, hidegrázós jelenetekkel és mesteri rendezéssel. Kellett már egy ilyen film 2020-ra, így kell ezt csinálni!


 
wesselmaister   2020. 10. 12.

Wow, ez azért elég kemény volt. Thriller rajongóknak egész biztosan kötelező!

 
szepadammmmmm   2020. 10. 07.

Kimondottan ügyesen kerülte el a sablonokat, és tudott valami újat hozni a műfajba. Paulson pedig, talán mondanom sem kell ezúttal is lenyűgöző, de a kislányt alakító gyerekszínész is kitett magáért. Nem mondom, hogy az év filmje, de egy nagyon erős 4-es, amit tényleg érdemes látni.

A film összbevétele 4 052 dollár volt (imdb.com).

 

A film zenéjét Torin Borrowdale szerezte. Ő írta a rendező, Aneesh Chaganty debütáló alkotásának, a Keresés-nek a zenéjét is.

(hp )
 

Ez Aneesh Chaganty második nagyjátékfilmje a Keresés után, melyet nagy sikerrel vetítettek a hazai mozikban is.

(hp )
 

A film forgatása 2018. október 31. és december 18. között zajlott.

(hp )
 

A film eredetileg a Lionsgate forgalmazásában került volna a mozikba, de a járványhelyzet miatt a jogokat végül a Hulu vásárolta meg.

(hp )
 

A film premierjét eredetileg az Anyák-napi hétvégére tűzték ki (2020. május 8.), de a koronavírus-járvány miatt a bemutatót végül kénytelenek voltak elhalasztani.

(hp )