Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
85%

Fuss (2020)

Run
Filmadatlap
 
25
Szereplők
6
Vélemények
28
Képek
4
Videók
Fuss
 
elekm90   2020. 12. 21.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Izgalmas thriller, bár a rendező előző filmjének (Keresés) szintjét szerintem nem üti meg. Sarah Paulson nagyon ijesztő, és a valóban mozgássérült Kiera Allen is teljesen jól hozta a szerepét. Jó volt a csavar, bár az, ahogy az első jelenetet elvágtá... több»

 
stevepisti   2020. 12. 05.

0

Egész jó film, az erős közepes thriller szintet megüti. Attól független, hogy egy-két mozzanat kiszámítható volt, akadt benne néhány jó fordulat. A színész hölgyek jól játszottak, nemek tetszett az alakításuk. A film vége jó lezárás, tetszett.


 
thomino   2020. 10. 14.

0

Bár nem mondanám, hogy a Ratchedben csalódást okozott, de ott maga a sori nem volt elég erős, itt viszont Sarah Paulson kapott egy tényleg kemény sztorit, amiben kihozhatja magából a maximumot, és ezt meg is tette. Ez a nő tényleg zseniális!

 
WaldyxMan   2020. 10. 13.

0

Aneesh Chaganty már a Kereséssel bizonyított a számomra, és a Fuss-sal szerintem még egy fokkal feljebb tette az amúgy is magas lecet. Feszes, lebilincselő thriller, hidegrázós jelenetekkel és mesteri rendezéssel. Kellett már egy ilyen film 2020-ra, így kell ezt csinálni!

 
wesselmaister   2020. 10. 12.

0

Wow, ez azért elég kemény volt. Thriller rajongóknak egész biztosan kötelező!

 
szepadammmmmm   2020. 10. 07.

0

Kimondottan ügyesen kerülte el a sablonokat, és tudott valami újat hozni a műfajba. Paulson pedig, talán mondanom sem kell ezúttal is lenyűgöző, de a kislányt alakító gyerekszínész is kitett magáért. Nem mondom, hogy az év filmje, de egy nagyon erős 4-es, amit tényleg érdemes látni.

Galéria (28)

Kiera Allen
Kiera Allen
Sarah Paulson
Kiera Allen
Kiera Allen
Sarah Paulson
Sarah Paulson
Kiera Allen
Sarah Paulson
Kiera Allen
Sarah Paulson

Videók (4)

A film összbevétele 2 178 316 dollár volt (imdb.com).

 

A film főszereplőjét alakító Kiera Allen a való életben is mozgássérült.

(elekm90 )
 

A film zenéjét Torin Borrowdale szerezte. Ő írta a rendező, Aneesh Chaganty debütáló alkotásának, a Keresés-nek a zenéjét is.

(hp )
 

Ez Aneesh Chaganty második nagyjátékfilmje a Keresés után, melyet nagy sikerrel vetítettek a hazai mozikban is.

(hp )
 

A film forgatása 2018. október 31. és december 18. között zajlott.

(hp )
 

A film eredetileg a Lionsgate forgalmazásában került volna a mozikba, de a járványhelyzet miatt a jogokat végül a Hulu vásárolta meg.

(hp )
 

A film premierjét eredetileg az Anyák-napi hétvégére tűzték ki (2020. május 8.), de a koronavírus-járvány miatt a bemutatót végül kénytelenek voltak elhalasztani.

(hp )