Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
81%

Fuss (2020)

Run
Filmadatlap
 
25
Szereplők
13
Vélemények
28
Képek
3
Videók
Fuss
 
Eastern79   2021. 05. 28.

legújabb vélemény

1
Fuss Diane, fuss!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Münchausen by proxy bizarr pszichiátriai szindróma és gyermekbántalmazási forma egyszerre, ugyanis a gyermekét megmentő, és ezzel magát az egekbe emelő anyuci egyben az a személy is, aki beteggé teszi a saját gyermekét. Erre a nem kicsit érdekes té... teljes kritika»

 
Sabnock Sanatory   2021. 03. 15.

1
Futok, de inkább az ilyen gyenge, "B" kategóriás filmek elől

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Aneesh Chaganty nem ragadta meg a kínálkozó alkalmat. Egy szuper és érdekes kis történetet – persze semmiben nem újdonságot – próbált meg vászonra csalni, nagyon kevés sikerrel. Vajon mi lehetett a baj? Én személy szerint több okot is látok az egészb... teljes kritika»


 
elekm90   2020. 12. 21.

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Izgalmas thriller, bár a rendező előző filmjének (Keresés) szintjét szerintem nem üti meg. Sarah Paulson nagyon ijesztő, és a valóban mozgássérült Kiera Allen is teljesen jól hozta a szerepét. Jó volt a csavar, bár az, ahogy az első jelenetet elvágtá... több»

 
Caravaggio1978   2021. 05. 09.

1
Tökéletes történet

Kellemes kikapcsolódást nyújtott, szerintem adja a feszültséget a nézőnek, át lehet élni a történetet, és szurkolni a szereplőnek a végkifejletért. A trailer nem hazudik, nem csak a pár percben összehozott eseményekből áll a teljes film, amikor vége lesz, szerintem nem csalódik az ember, és nem fogja sajnálni a rá szánt időt. Úgy emlékszem, a Keresés c. filmnek is ugyanez a rendezője. Pillanatokra beugrott a Tortúra c. film is, igaz, nem ugyanaz, de hasonló a történet magja. A történet teljes, nem hagy talányokat a végén, és elégedetten fogunk felállni a kanapéról. Aki szereti a feszült thrillereket, annak meglehetősen ajánlani tudom ezt a filmet. Mellesleg tudjátok, mi van a c-vitaminos dobozban? :)

 
stevepisti   2020. 12. 05.

0

Egész jó film, az erős közepes thriller szintet megüti. Attól független, hogy egy-két mozzanat kiszámítható volt, akadt benne néhány jó fordulat. A színész hölgyek jól játszottak, nemek tetszett az alakításuk. A film vége jó lezárás, tetszett.

 
Di Canio   2021. 05. 12.

0

Ennek a horrorhoz nem sok köze van, jobbra számítottam. Ez egy átlagos thriller, a sztori már unalmas, jó pár ilyet láttam már, az eleje pedig maga az unalom. Utána már tűrhető, de semmi csavar, még csak feszültség sincs, mert annyira kiszámítható, a... több»

 
KCintia   2021. 05. 07.

0
Egyszer nézhetős kategória

Azt hittem, pörgős és marha izgalmas lesz, de sajnos nem így volt. Nem azt mondom, hogy rossz, de azt se mondanám, hogy lenyűgözött. Egyszer jó volt megnézni, de véleményem szerint semmi extra. (Ezt úgy mondom, hogy nagy thriller rajongó vagyok.)

Galéria (28)

Kiera Allen
Kiera Allen
Sarah Paulson
Kiera Allen
Kiera Allen
Sarah Paulson
Sarah Paulson
Kiera Allen
Sarah Paulson
Kiera Allen
Sarah Paulson

Videók (3)

A film összbevétele 2 178 316 dollár volt (imdb.com).

 

A film főszereplőjét alakító Kiera Allen a való életben is mozgássérült.

(elekm90 )
 

A film zenéjét Torin Borrowdale szerezte. Ő írta a rendező, Aneesh Chaganty debütáló alkotásának, a Keresésnek a zenéjét is.

(hp)
 

Ez Aneesh Chaganty második nagyjátékfilmje a Keresés után, melyet nagy sikerrel vetítettek a hazai mozikban is.

(hp)
 

A film forgatása 2018. október 31. és december 18. között zajlott.

(hp)
 

A film eredetileg a Lionsgate forgalmazásában került volna a mozikba, de a járványhelyzet miatt a jogokat végül a Hulu vásárolta meg.

(hp)
 

A film premierjét eredetileg az Anyák-napi hétvégére tűzték ki (2020. május 8.), de a koronavírus-járvány miatt a bemutatót végül kénytelenek voltak elhalasztani.

(hp)
 
A Fuss az egyik legsötétebb rémálmunkon alapul: mi történik akkor, ha az az ember, akinek a legjobban ki vagyunk szolgáltatva, erőszakos pszichopata? Mit tehetünk, ha az a személy hazudik nekünk, akiben a legjobban bízunk? Mihez kezdhetünk, ha a szüleink morális értékrendje számunkra elfogadhatatlan? több»