4 Marvel-sztárral rajtol a DC új moziverzuma

Most végre kibújt a macska a DC zsákjából: Frank Grillo már húsvét előtt elárulta, hogy az MCU-s, általában csalódást keltő karrierje után, mint a gonosztevő Brock Rumlow alias Crossbones, a közvetlen konkurenciához, azaz a DC-hez igazol át. De nem Grillo az egyetlen Marvel-sztár, aki most a DC-nél vállal szerepet.

Időközben megerősítették a DC "Creature Commandos" című animációs sorozatának teljes szereplőgárdáját, amelyben Frank Grillo is hallható lesz (ráadásul a szinkronszínészek élőszereplős megjelenését is tervezik a későbbiekben). Ennek az bandának pedig Grillo mellett három másik, a Marvel Moziverzum korábbi filmjeiből és sorozataiból (nem csak, de legalábbis) ismert sztár is tagja: David Harbour (Vörös Őrző a Fekete Özvegyből), Maria Bakalova (Cosmo A galaxis őrzői - ünnepi különkiadás-ból) és Sean Gunn (Kraglin ugyancsak A galaxis őrzői filmekből).

EZ A "CREATURE COMMANDOS" SZEREPLŐGÁRDÁJA

Frank Grillo mint Rick Flag Sr.

David Harbour mint Frankenstein

Indira Varma mint a menyasszony

Alan Tudyk mint Dr. Phosphorus

Maria Bakalova mint Ilana Rostovic hercegnő

Sean Gunn mint Weasel ÉS G.I. Robot

Zoe Chao mint Nina Mazursky

Steve Agee mint John Economos

Az irodista John Economos karaktere már ismerős lehet a DC-rajongóknak a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztagból és a szintén James Gunn által rendezett Peacemaker - Békeharcosból. A szintén az Öngyilkos osztagból ismert Weaselhez hasonlóan ő is jelzi, hogy a régi DCEU legalább részben tovább él az új DC Univerzumban (DCU).

A Rick Flag név is ismerősen csenghet néhányaknak, hiszen ez a neve a Joel Kinnaman által alakított karakternek a Suicide Squad - Öngyilkos osztagból és a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztagból. Rick Flag Senior logikusan ennek a karakternek az apja, aki a DC képregényekben egy kiváló pilóta és csapatvezető.

Doktor Phosphorus egy égő csontváz, aki radioaktív képességekkel rendelkezik. Nina Mazursky egy kétéltű lény, amely az "Amazonas Horror" alapján készült, G.I. Robot pedig nem meglepő módon egy harci robot katonaegyenruhában.

Frankenstein és A menyasszony karakterei valószínűleg szorosan kapcsolódnak egymáshoz, elvégre Frankenstein szörnyét, valamint a Frankenstein menyasszonya címszereplőjét rejtik magukban.

Ilana Rostovic hercegnő viszont különleges eset, hiszen ahogy Gunn egy sor tweetben megerősítette, többek között arról van szó, hogy ez egy újonnan kitalált karakter. Hogy a hercegnő milyen szerepet játszik a sorozatban, azt legkésőbb a sorozat 2024-es megjelenésekor megtudhatjuk.