2021.07.30   olvasottság: 117039x   szerző: csd   hozzászólások: 0

Talán túlságosan is hozzászokhattunk ahhoz, hogy egy-egy nagyobb filmes franchise kedvéért, a legnagyobb hollywoodi sztárok is őrületesen sokat képesek az edzőtermekben tölteni. Némelyiküknek minderre azonban igazán nem lett volna szüksége. Van, aki csak egyetlen jelenet erejéig mutathatta meg a kidolgozott testét, de olyan is akad, akinek még csak ennyi sem jutott. De nézzük a pozitív oldalát: a sport egészséges.

10 sztár, aki teljesen feleslegesen gyúrta ki magát (galéria)

1. Elképzelésünk sincs, mire gondolhatott Jai Courtney, amikor ügynöke felhívta azzal, hogy szerepet kapott a Terminátor: Genisysben, talán arra, hogy nem is Kyle Reese-t, hanem az egyik T800-as szerepére castingolták.

2. Adam Driver-nek kétségtelenül jól áll, hogy ki van pattintva, bár Kylo Ren szerepe ezt nem igazán igényelte az Star Wars: Az utolsó Jedikben.

3. Rozsomák szerepéhez kellenek az acélizmok, Hugh Jackman tisztában is volt ezzel, a 2013-as Farkasban azonban egyetlen jelenet erejéig vált meg a pólójától.

4. Superman csakugyan az egyik legerősebb szuperhős, akit valaha láthattunk, az ő ereje azonban nem igazán a véget nem érő edzésekből áll, Henry Cavill pedig mintha megfeledkezett volna erről Az acélember előkészületei során.

5. Talán már megszokhattuk, hogy egy szuperhős  szerep kapcsán minden hollywoodi sztár kipattintja magát, Paul Rudd-nak azonban egyáltalán nem lett volna szüksége erre, hogy eljátssza A Hangyát.

6. J.K. Simmons kétségtelenül lelkes lehetett, hogy megkapta Gordon felügyelő szerepét Az Igazság Ligájában, ilyen izmokat azonban felesleges volt növesztenie, hiszen végig kabátban láthattuk.

7. Kit HaringtonPompejiben látható alakításával szemben aligha lehet bármi kifogást emelni. A fiatal színész azonban ezzel a fizikummal valószínűleg inkább egy Magic Mike filmben mutatott volna jól. Hiteles legalábbis semmiképpen sem volt.

8. Az MMA karrierhez kellettek az izmok, sokak szerint azonban már valaki igazán szólhatna John Cena-nak, hogy többek között Kész katasztrófában már nem kellett volna ennyire kigyúrnia magát.

9. Arnold Schwarzenegger a nyolcvanas évek ikonikus akcióhőse a Hull a pelyhesben talán azonban hitelesebb kertvárosi apuka lehetett volna, ha ledobb egy kis izomtömeget.

10. Chris Prattet sokan kifejezetten mackós alkata miatt imádták a Városfejlesztési osztályban, így nem csoda, hogy sokan kissé karakteridegennel találták a kigyúrt Űrlordot A galaxis őrzőiben. És csak egyetlen jelenet követelte meg, hogy ledobja a textilt.