Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
35
Szereplők
69
Vélemények
58
Képek
19
Videók

Érdekességek: Deadpool 2 (2018)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 785 046 920 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 533 831 452 forintot termelt. A hazai mozik összesen 386 405 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Slash állítólag megjelent az egyik forgatási napon, de nem készíthettek vele selfiket, mert akkor fény derült volna a film díszletére.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Deadpool kosztümjének szemtakaróit egy gombnyomással el lehetett távolítani.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Domino az eredeti képregényben fehér, csak a szeme körül van egy sötét folt, amelyről a nevét is kapta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A film megjelenése idején Julian Dennison (Tűzököl) mindössze csak 15 éves volt így hazájában Új-Zélandon még nem tekinthette meg a filmet a kora miatt. (Új-Zélandon ez az R-16-os rendelet.)

(Diesel)
 

A film elején Deadpool eltávolított egy darabot a padlóból a vak Al (Leslie Uggams) házában. A padló alatti üregben megragadott 1-2 zsák kokaint, amelyre az volt írva hogy a "vakság gyógyítására". Ez egy utalás az első részre amiben Deadpool azt mondja vak Al-nek hogy 100kg kokaint rejtett el a házban valahol a vaksága gyógyítására. Jó keresgélést.

(Diesel)
 

Kábel szerepére több ismert színész neve is előtérbe került, mint például Dolph Lundgren, Mel Gibson, Kurt Russell, Bruce Willis, Alec Baldwin, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Stephen Lang, Ron Perlman, Pierce Brosnan, és David Harbour. Végülis Josh Brolin kapta meg a szerepet.

(Diesel)
 

A képregényben Domino-t (Zazie Beetz) ábrázolják, mint egy régi szövetségest, és Kábel (Josh Brolin) egyik korábbi barátnőjét, aki utálja Deadpool-t. A filmben a Deadpool szövetségese, és Kábel ellen dolgozik.

(Diesel)
 

A végső jelenetben Deadpool azt mondja "Pump the hate brakes, Thanos". Ez egy utalás a Bosszúállók: Végtelen háború (2018) filmre, amelyben Josh Brolin Thanost alakította. A Bosszúállók: Végtelen háború (2018) egy hónappal a Deadpool 2 (2018) előtt jelent meg.

(Diesel)
 

Egy jelenetben Deadpool (Ryan Reynolds) Kábel (Josh Brolin) egyszemű Vilijére utal. "Hozd be, One Eyed Willy". One Eyed Willy volt a kalózkarakter a Kincsvadászok (The Goonies 1985) kalandfilmben Josh Brolin főszereplésével.

(Diesel)
 

Brad Pitt csak úgy vállalta el a láthatatlan ember szerepét ha Ryan Reynolds személyesen visz neki egy kávét. Ryan elvitte a kávét személyesen csak Pitt nem volt otthon. Brad Pitt végülis elvállalta a láthatatlan ember szerepét.

(Diesel)
 

2017. augusztus 16-án Joi Harris kaszkadőrnő életét vesztette egy motoros jelenet felvételekor. Ezt követően 2 napra leállt a film forgatása.

(hp)
 

A hírek szerint a Tim Miller és Ryan Reynolds közti "kreatív nézeteltérések" vezettek ahhoz, hogy a rendező kiszálljon a produkcióból.

(hp)
 

Miután hivatalossá vált, hogy nem az első részt rendező Tim Miller foglalja el a Deadpool 2 direktori székét, a zeneszerző, Junkie XL is kiszállt a projektből.

(hp)
 

A film első előzetese, melyet a Logan előtt mutattak be 2017. március 3-án kiszivárgott az internetre.

(hp)
 

Josh Brolin 2018-ban két Marvel karaktert is alakított a filmvásznon. A Deadpool 2-ben Kábelt, míg a Bosszúállók 3-ban Thanost játszotta.

(hp)
 

Domino szerepére olyan színésznők neve is felmerült, mint Mary Elizabeth Winstead, Lizzy Caplan, Kerry Washington, Sienna Miller, Ruby Rose, Mackenzie Davis, Kelly Rohrbach, Eve Hewson, Sofia Boutella, Stephanie Sigman, Sylvia Hoeks és Janelle Monáe, de a szerepet végül Zazie Beetz kapta meg.

(hp)
 

A Deadpool rajongói internetes petíciót indítottak, hogy Quentin Tarantino kapja meg a folytatás rendezői székét.

(hp)
 

Kábel szerepére Dolph Lundgren, Mel Gibson, Kurt Russell, Bruce Willis, Alec Baldwin, Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Stephen Lang, Ron Perlman, Pierce Brosnan és David Harbour neve is felmerült.

(hp)
 

Deadpool karakterének társalkotója, Russell Crowe-ot javasolta Kábel szerepére.

(hp)
 

Kábel szerepére Michael Shannont is felkérték, azonban a színész egyéb elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni a szerepet.

(hp)
 

A Deadpool 2 munkacíme Love Machine volt.

(hp)
 

A film forgatása 2017. június 26-án kezdődött meg Vancouverben.

(hp)
 

A film első tesztvetítése után kifogásolták a nézők, hogy Kábel (Josh Brolin) és Domino (Zazie Beets) nem szerepel a filmben eleget. Miután a 20th Century Fox plusz jeleneteket forgatott, a tesztvetítésen is megugrottak az értékelő pontszámok (100-ból először 90 pontot, másodjára 97 pontot adtak a nézők).

(XETH)
 

A forgatást 2017 május 1-én kezdték meg Vancouverben!

(respect the movies)
 

Kábel szerepére felkérték Brat Pitt-et, de végül nem tudtak megegyezni így a szerepet Josh Brolin kapta!

(respect the movies)
 

Három nappal az első Deadpool film (2016-os) bemutatása előtt, már be is jelentették a film folytatását!

(respect the movies)
 

Kábel szerepét Josh Brolin kapta meg.

(GedyPapa)
 

Augusztusban egy fiatal női kaszkadőr elhunyt a vancouveri forgatáson.

(GedyPapa)
 

Valószínűleg Kábel, aki Deadpool segítője a képregényben, itt is feltűnik majd.

(mamiéstöti2)
 

Ryan Reynolds elvállalta Deadpool szerepét.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.