Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
61

Világvége (2013)

The World's End
Filmadatlap
 
29
Szereplők
11
Vélemények
18
Képek
1
Videók
Világvége
 
a-arnold   2017. 05. 02.

legújabb vélemény

Az első rész, a zombis rész: nagyon tetszett. A második rész: a Vaskabátok, már nem volt olyan jó, mint az első, de az is tetszett. Ez a harmadik rész már nem az igazi, olyan átlagos...

 
kabel   2015. 12. 02.

Edgar Wright, Nick Frost és Simon Pegg ismét nagyot alkotott. A Cornetto trilógia méltó befejezést kapott. A szereplők szerethetőek és szórakoztatóak, a történet érdekes és még egy kicsit okos is, az angol humor ismét zseniális, (külön köszönet a brit szinészi gárdáért), a kamera munka pedig pazar, csakúgy mint Wright előző filmjeiben.


 
hejnekem   2015. 05. 10.

Ha úgy nézzük a filmet, mint egy sci-fit és nem mint egy vígjátékot, akkor nagyon lehet élvezni. Így is van pár vicces jelent, a cselekmény is jó, de ha azzal az elvárással ülünk oda, hogy Simon Pegg és Nick Frost korábbi filmjeihez hasonlót akarunk látni, akkor csalódni fogunk.

 
szune40   2015. 06. 19.

Nem igazán voltam úgy oda a filmért. Igazából irritált maga a történet. Bosszantó volt, hogy gyakorlatilag az az egész lényege, hogy átigyák magukat az egész városon. A plusz dolog benne pedig már csak hab volt a tortán. Akadt pár jó poén benne de nem estem hanyatt.

 
cunci   2015. 06. 16.

Az eleje egy nagyon jó kis témát kezd el boncolgatni, átlagos, de jó és egy egészen kitűnő vígjátékot lehet erre építeni. A film 1/3-nál volt egy olyan fordulat, ami miatt majdnem leestem a székről. Úgy váltott át a film egy gyorsabb tempóra miközben a poénok megmaradtak, hogy alig tudtam a fejemet kapkodni. Simon Pegg zseniálisan jó a felnőni nem képes szerethető alkoholista szerepében. Amikor a banda elindul a So young dallamaira az nagyon el van találva, libabőrös lettem, pedig nem is ismertem ezt a számot eddig. A film második felében valóban túl sok az akcióból, túl nagy baromság lesz belőle, szívesebben néztem volna tovább a kocsmatúrát. Nekem tetszett.

Rosamund Pike
 

Az angol filmipar egyik legtehetségesebb rendezőjének harmadik fagyis nekifutása igazi feel-good movie. több»

A film összbevétele 46 089 287 dollár volt (imdb.com).

 

A film a Cornetto-trilógia része. A trilógia három filmje a 2004-es Haláli hullák hajnala, a 2007-es Vaskabátok, és a 2013-as Világvége. Mindhárom filmben megjelenik a Cornetto tölcséres jégkrém, a Világvégében a csokis-mentolos ízű, az űrlények és a sci-fi műfaj miatt.

(SethFranco)
 

Simon Pegg és Nick Frost 6. közös filmje.

(dulkap)
 

A film plakátja a korábbi, nem igazán ismert Világvége (1977) című film plakátjához hasonlít.

(ps)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.