Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
62%

Világvége (2013)

The World's End
Filmadatlap
 
29
Szereplők
13
Vélemények
34
Képek
1
Videók

Galéria (34)

Simon Pegg
Nick Frost
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost
Simon Pegg
Paddy Considine
Rosamund Pike
Martin Freeman
Paddy Considine
Simon Pegg
Nick Frost
Simon Pegg
Nick Frost
Nick Frost

Videók (1)

 
elekm90   2021. 06. 09.

legújabb vélemény

0

Az Edgar Wright-féle őrült humor ugyanúgy itt van, és a karakterek is nagyon tetszettek. Mindamellett, hogy számomra a Cornetto-trilógia leggyengébb része, nem nagyon lóg ki, egy nagyon élvezetes hülyeség.

 
dailyfilmsan   2020. 11. 17.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Gyengécske vígjáték, aminek a középpontjában egy mit sem sejtő baráti társaság áll. Sose gondolnánk, hogy egy kocsmatúra ilyen végletekbe tud elfajulni. És mégis. Egysíkú nagyon, és nagy izgalom nincs benne szerintem. Lehetne egy picit eseménydúsabb.

 
kabel   2015. 12. 02.

1

Edgar Wright, Nick Frost és Simon Pegg ismét nagyot alkotott. A Cornetto trilógia méltó befejezést kapott. A szereplők szerethetőek és szórakoztatóak, a történet érdekes és még egy kicsit okos is, az angol humor ismét zseniális, (külön köszönet a bri... több»

 
cunci   2015. 06. 16.

2

Az eleje egy nagyon jó kis témát kezd el boncolgatni, átlagos, de jó és egy egészen kitűnő vígjátékot lehet erre építeni. A film 1/3-nál volt egy olyan fordulat, ami miatt majdnem leestem a székről. Úgy váltott át a film egy gyorsabb tempóra miközben... több»

 
zsanett0820   2015. 05. 27.

1

Amikor itthon nekiálltunk megnézni, akkor aztán végképp nem arra számítottunk, ami lett belőle, de összességében nagyon tetszett a film, hihetetlen, hogy a kezdetektől hová tudott kilyukadni. :D Kicsit eszementnek tűnik az egész, de épp ettől szórakoztató. Valószínűleg meg fogjuk még nézni ínségesebb napokon! :)

 
szune40   2015. 06. 19.

1

Nem igazán voltam úgy oda a filmért. Igazából irritált maga a történet. Bosszantó volt, hogy gyakorlatilag az az egész lényege, hogy átigyák magukat az egész városon. A plusz dolog benne pedig már csak hab volt a tortán. Akadt pár jó poén benne de nem estem hanyatt.

 
hejnekem   2015. 05. 10.

0

Ha úgy nézzük a filmet, mint egy sci-fit és nem mint egy vígjátékot, akkor nagyon lehet élvezni. Így is van pár vicces jelent, a cselekmény is jó, de ha azzal az elvárással ülünk oda, hogy Simon Pegg és Nick Frost korábbi filmjeihez hasonlót akarunk látni, akkor csalódni fogunk.

A film összbevétele 46 089 287 dollár volt (imdb.com).

 

A Cornetto-trilógia mindhárom részében (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége) van egy jelenet, melyben Simon Pegg karaktere átugrik egy kerítést.

(elekm90 )
 

A film a Cornetto-trilógia része. A trilógia három filmje a 2004-es Haláli hullák hajnala, a 2007-es Vaskabátok, és a 2013-as Világvége. Mindhárom filmben megjelenik a Cornetto tölcséres jégkrém, a Világvégében a csokis-mentolos ízű, az űrlények és a sci-fi műfaj miatt.

(SethFranco)
 

Simon Pegg és Nick Frost 6. közös filmje.

(dulkap)
 

A film plakátja a korábbi, nem igazán ismert Világvége (1977) című film plakátjához hasonlít.

(ps)
 

A Király feje (The King's Head) nevű pubban a királyt ábrázoló poszteren Simon Pegg látható.

(ps)