Néha az ember csak úgy, óvatlanul betér egy ausztrál kisváros egy eldugott régiségkereskedésébe, hogy vásároljon magának ezt-azt és akkor váratlanul belebotlik Sylvester Stallone meztelen műanyagszobrába! Kivel ne esett volna meg ilyesmi élete során?! Nos, valószínűleg a többségünkkel soha, de Bae Bellingham már nem tartozik ebbe a táborba.

A keramikusként dolgozó nő töltötte fel a közösségi médiába azokat a képeket, amelyeket az ausztrál Katoomba városában található régiségkereskedésben készített. Elmondása szerint azért utaztak férjével a városba, hogy pár aprósággal lepjék meg magukat, ám arra nem számítottak, hogy Sylvester Stallone meztelen latexfigurája várja őket a boltban.

Mint kiderült, a bábu valójában az 1993-as A pusztító egyik kellékének másolata. A filmben John Spartant több évtizedes kriobörtön-büntetésre ítélték, ami nagyjából annyit tesz, hogy egy jégkockába fagyasztották meztelenül. A bábu annak a kelléknek a másolata, amely ebben a jelenetben látható.

Az is kiderült róla, hogy valószínűleg a Sydneyben 2002-ben bezárt Planet Hollywoodból származik. Az étteremhálózatban ugyanis a ’90-es években a mennyezetről lógattak le műanyagból készült jégtömböket, bennük Sylvester Stallone latexbábújával, ez volt a dekoráció. Ám az étteremlánc csődbe ment, Sydneyben pedig a helyén 2020-ig a Star Bar üzemelt.

Azt nem tudni, hogy a latexbábu hogyan került a katoombai régiségkereskedésbe, ahogy azt sem, hogy mi lesz a sorsa. A bábuért ugyanis 4000 dollárt kérnek el, amit valószínűleg csak egy elvakult rajongó fog érte kifizetni.

akció | sci-fi | szatíra | thriller

A világon 2032-ben béke és nyugalom uralkodik, senki nem bánt senkit, még a rendőröknek sem kell soha erőszakos megoldásokhoz folyamodniuk. Ezért is kelt éktelen zűrzavart, mikor... több»