Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
87%
Filmadatlap
 
33
Szereplők
51
Vélemények
24
Képek
1
Videók
Star Trek
 
Sabnock Sanatory   2020. 08. 11.

legújabb vélemény

Hiába,megnéztem a három új epizódot,de nem tett rajongóvá.A Star Trek univerzum nem lesz az én világom.És Chris Hemswort sem lesz a kedvenc színészem.Egyszerűen nem éreztem azt,hogy várnám a folytatást.Olyan kicsit gagyi minden,beleértve a történetet,és a színészeket.

 
Deku   2017. 07. 15.

Nos sose voltam a Star Trek sorozat rajongója viszont ez a film megszerettette velem az egész történetet. Nagyszerűek voltak a színészek egytől egyig és bármikor újranézős lett ez a film.


 
Thibo84   2019. 04. 22.

Tetszettek a régi Star Trek filmek is, de ez az alkotás egy új köntösbe bugyolálva, egy szuper szereplő gárdával nagyszerű alkotás lett, méltó az elődökhöz. Mindegyik karakterre jó választás volt az adott színész, de mind közül Zachary Quinto lett a ... több»

 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Az "új" Star Trek. Zseniálisan hozta a színvonalat, amit titokban vártam tőle. És rajongóvá tett a karaktereivel, történetével és látványával. J.J. Abrams hozta a szintet és ehhez a legjobb szereplőket választotta ki!

 
Nagy Gábor   2020. 01. 24.

Modern megközelítése a régi star trek feelingnek. Akciódús és látványos. A szereplők jó választásnak bizonyultak.

 
beero88   2016. 01. 17.

Sose voltam nagy rajongója ennek a film sorozatnak ámde ez a film elérte hogy kedveljem méghozzá nem is kicsit. Nagyon jó színészeket válogattak a karakterekre és nem kellett csalódjak a történetben sem.

 
Norbert93   2018. 07. 27.

Nem rajongtam sosem a Star Trek univerzumért, de ez a film olyan jó sci-fi lett, hogy felkeltette a figyelmemet. Sikeresen bevezette a Star Trek világát a modern mozizás világába.

Eric Bana
Anton Yelchin
Chris Pine
Simon Pegg
Karl Urban
John Cho
Zoe Saldana
Zachary Quinto
Jennifer Morrison
Anton Yelchin
Karl Urban
Chris Pine
Zachary Quinto
John Cho
Simon Pegg
Chris Pine

A film összbevétele 385 680 446 dollár volt (imdb.com).

 

Titoktartási okokból több kamucímet is használtak a készítők, hogy sem a sajtó, sem a rajongók ne jöjjenek rá, hogy új Star Trek-film készül. A film hivatalos álcíme egyébként Corporate Headquaters, azaz Testületi főhadiszállás volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Zachary Quinto és Chris Pine a forgatás előtt már ismerték egymást, ám nem közös film miatt, hanem abból kifolyólag, hogy mindketten ugyanabba az edzőterembe jártak gyúrni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Annak érdekében, hogy Zachary Quinto tökéletesen tudja mutatni a vulkáni köszöntést, a rendező összeragasztotta a színész ujjait.

(ArpiHajdu és Réci)
 

J.J. Abramsnek csak két választása volt Nero szerepére: Russell Crowe és Eric Bana. A rendező nagy szerencséjének tartotta, amikor Bana igent mondott a szerepre.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 95%-os értékelést kapott 333 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Chris Pine a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Több, a romulán hajón elhangzó párbeszéd alkalmával hallhatjuk Wil Wheatont (Wesey Crusher a Star Trek: Next Generation sorozatból), azonban szinte a felismerhetetlenségig elváltoztatták a hangját.

(Beke Gábor)
 

Majel Barrett, a Star Trek-et megalkotó Gene Roddenberry felesége volt az Enterprise számítógépének hangja. A Star Trek: The Next Generation (1987), Star Trek: Deep SPace Nine (1993) és a Star Trek: Voyager (1995) számítógépeinek is ő kölcsönözte a hangját, és ő játszotta Pike kapitány elsőtisztjét a Star Trek. The Cage (1986) című filmben is. Otthonról fejezte be a szinkronmunkáját, két héttel a halála előtt. 2008. december 18-án hunyt el.

(Beke Gábor)
 

Amikor Chris Pine megkapta James T. Kirk szerepét, küldött egy levelet William Shatnernek, aki egy válaszlevélben jóváhagyását adta.

(Beke Gábor)
 

Simon Pegg nem vett részt semmilyen meghallgatáson, hanem kapott J.J. Abramstól egy e-mailt, amelyben a rendező felkérte őt Scotty szerepére. Pegg azt mondta, hogy ingyen is vállalná a szerepet, sőt, még fizetne is Abramsnek, hogy szerepelhessen a filmben.

(Beke Gábor)