Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
88
Filmadatlap
 
33
Szereplők
49
Vélemények
24
Képek
1
Videók
Star Trek
Eric Bana
Anton Yelchin
Chris Pine
Simon Pegg
Karl Urban
John Cho
Zoe Saldana
Zachary Quinto
Jennifer Morrison
Anton Yelchin
Karl Urban
Chris Pine
Zachary Quinto
John Cho
Simon Pegg
Chris Pine
 
NGN   2020. 01. 24.

legújabb vélemény

Modern megközelítése a régi star trek feelingnek. Akciódús és látványos. A szereplők jó választásnak bizonyultak.

 
Deku   2017. 07. 15.

Nos sose voltam a Star Trek sorozat rajongója viszont ez a film megszerettette velem az egész történetet. Nagyszerűek voltak a színészek egytől egyig és bármikor újranézős lett ez a film.


 
GedyPapa   2017. 03. 13.

Az "új" Star Trek. Zseniálisan hozta a színvonalat, amit titokban vártam tőle. És rajongóvá tett a karaktereivel, történetével és látványával. J.J. Abrams hozta a szintet és ehhez a legjobb szereplőket választotta ki!

 
Thibo84   2019. 04. 22.

Tetszettek a régi Star Trek filmek is, de ez az alkotás egy új köntösbe bugyolálva, egy szuper szereplő gárdával nagyszerű alkotás lett, méltó az elődökhöz. Mindegyik karakterre jó választás volt az adott színész, de mind közül Zachary Quinto lett a legjobban eltalálva, már ami az egykori és az új Spock közötti hasonlóságot illeti. Tetszett, ahogy az időutazást belevitték a történetbe, és ez megváltoztatott mindent, amit az ember megszokhatott a sorozatban és a mozifilmekben. De mégis, végül minden a helyére kerül. Vagyis majdnem minden. A történet elején belevitt csavar azért megváltoztatott jó pár dolgot.

 
beero88   2016. 01. 17.

Sose voltam nagy rajongója ennek a film sorozatnak ámde ez a film elérte hogy kedveljem méghozzá nem is kicsit. Nagyon jó színészeket válogattak a karakterekre és nem kellett csalódjak a történetben sem.

A film összbevétele 385 680 446 dollár volt (imdb.com).

 

Titoktartási okokból több kamucímet is használtak a készítők, hogy sem a sajtó, sem a rajongók ne jöjjenek rá, hogy új Star Trek-film készül. A film hivatalos álcíme egyébként Corporate Headquaters, azaz Testületi főhadiszállás volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Zachary Quinto és Chris Pine a forgatás előtt már ismerték egymást, ám nem közös film miatt, hanem abból kifolyólag, hogy mindketten ugyanabba az edzőterembe jártak gyúrni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Annak érdekében, hogy Zachary Quinto tökéletesen tudja mutatni a vulkáni köszöntést, a rendező összeragasztotta a színész ujjait.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.