Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
87

Star Trek

(Star Trek)
 
GedyPapa  2017. 03. 13.

Az "új" Star Trek. Zseniálisan hozta a színvonalat, amit titokban vártam tőle. És rajongóvá tett a karaktereivel, történetével és látványával. J.J. Abrams hozta a szintet és ehhez a legjobb szereplőket választotta ki!

 
Deku  2017. 07. 15.

Nos sose voltam a Star Trek sorozat rajongója viszont ez a film megszerettette velem az egész történetet. Nagyszerűek voltak a színészek egytől egyig és bármikor újranézős lett ez a film.

 
beero88  2016. 01. 17.

Sose voltam nagy rajongója ennek a film sorozatnak ámde ez a film elérte hogy kedveljem méghozzá nem is kicsit. Nagyon jó színészeket válogattak a karakterekre és nem kellett csalódjak a történetben sem.

 
hell.l  2016. 05. 05.

Nagyon tetszett a film, anno a moziban kétszer is megnéztem. Ez egy kiváló feldolgozása a sorozat(ok)nak. Nagyon jók a karakterek, a történet is. Amit kiemelnék az a zenéje, az elképesztően magával ragadó. Várom az új részt is:)

 
ocso  2015. 02. 28.

Pozitív csalódás volt. Nagyon jó a sztori, látványos a film, nagyszerű szereposztás.
Visszautal az eredetire, de előzmények nélkül is élvezhető.

Eric Bana
Anton Yelchin
Chris Pine
Simon Pegg
Karl Urban
John Cho
Zoe Saldana
Zachary Quinto
Jennifer Morrison
Anton Yelchin
Karl Urban
Chris Pine
Zachary Quinto
John Cho
Simon Pegg
Chris Pine
 

Titoktartási okokból több kamucímet is használtak a készítők, hogy sem a sajtó, sem a rajongók ne jöjjenek rá, hogy új Star Trek-film készül. A film hivatalos álcíme egyébként Corporate Headquaters, azaz Testületi főhadiszállás volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Zachary Quinto és Chris Pine a forgatás előtt már ismerték egymást, ám nem közös film miatt, hanem abból kifolyólag, hogy mindketten ugyanabba az edzőterembe jártak gyúrni.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Annak érdekében, hogy Zachary Quinto tökéletesen tudja mutatni a vulkáni köszöntést, a rendező összeragasztotta a színész ujjait.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.