Közösség

Vélemény:

73 X-Men kezdetek: Farkas

(2009)

X-Men kezdetek: Farkas

Timon   2026.02.05 11:50
0

Farkas, avagy Logan ezzel egy igen kiadós előzményfilmet kapott. Apró érdeksséggel indul, hogy a karmok amolyan veleszületett mutáció voltak, a többi szuperfémet később építették bele, de pont hogy nem jó célból, hanem mert fegyvert akartak csinálni belőle. Plusz kiderül, hogy a barátnőjét is csak arra használta fel, hogy még jobban feltüzelje. Ez is újra feltárja, hogy Striker mekkora egy szemétláda. Enyhítő körülmény, hogy az egész csak átverés volt, hogy tetszhalott legyen, de akkor is. A film tulajdonképpen végig azt okozza, hogy sajnáljuk őt, mert gyakorlatilag egészen gyerekkorától kezdve elkísérte a mutációja. Ez kezdetben súlyos tettre vitte rá, amikor felfedezte, nagyrészt viszont az életét köszönheti extrém védekezőképességének. Az egyik legjobb rész az, amikor a tanya mellett leszedi a rosszfiúkat. Már csak azért is, mert ők ártatlanokat öltek meg csak úgy. Szuperhősiességének új fejezete. A film vége felé bejön az eredeti Deadpool, akinek itt legalább be volt ragasztva a szája. Ha értitek, mire célzok... Azt viszont marhára erőltetettnek tartottam, hogy bármikor elteleportálhatja magát. Azért csak továbbra sem bántam meg, hogy az ő előzményfilmjeit néztem meg előbb, mert legalább túlvagyok rajtuk... Továbbra is Farkas a kedvenc X-Menem, hamarosan folytatom is a többi filmjével. Amelyekben nem emlékszik sok mindenre, szóval érdekesek lesznek. 10/8,3