A Prime Video ma hivatalosan is megerősítette, hogy elkészül a 2022-ben megjelent A végső lista második évada, ez viszont még nem minden. Mondjuk a részleteket!

Jack Carr azonos című bestsellerén alapuló széria második évada mellett ugyanis érkezik egy előzmény is, amely Ben Edwards útjának történetét meséli el, ahogy a Navy SEAL-től a CIA félkatonai operátorává lépett elő, és amely során feltárul előttünk a hadviselés sötét oldala.

A folytatásban ugyanakkor nem csak a Chris Pratt által alakított James Reece tér vissza, egyúttal hivatalossá vált ugyanis, hogy a fedélzeten ott van, az X-Men kezdetek: Farkas sztárja,  Taylor Kitsch is.

“Izgatottan jelentem be, hogy elindult a The Terminal List második évada, és nem is lehetnék izgatottabb, hogy újra eljátszhatom James Reece szerepét. Ez az évad még intenzívebbnek és akciódúsabbnak ígérkezik, mint az első, és alig várom, hogy mindenki láthassa. Azok számára pedig, akik rajonganak a Taylor Kitsch által alakított Ben Edwardsért, örömmel mondhatom el, hogy egy spinoff sorozaton is dolgozunk, amely mélyebben belemerül a történetébe, és követi az útját a Navy SEAL-től a CIA ügynökséghez” - írta Chris Pratt, aki producerként is részt vesz a munkálatokban.

“Köszönjük a rajongóknak, hogy hisznek ebben a sorozatban, nem lennénk itt a támogatásotok nélkül. Izgatottan várom, hogy folytassuk ezt a vad utazást, ami Ben Edwards, és életre keltsük Jack Carr csodálatos történeteit” - írta maga Taylor Kitsch.

A sorozat sikerét azonban némileg árnyalja, hogy a Rotten Tomatoes portálon a kritikusok mindössze 40 százalékra értékelték, míg a nézők 95 százalékot adtak rá, emellett pedig hazai előfizetők 67 százalékra értékelték a Mafabon.

Bővebb hivatalos információ azonban egyelőre nem látott napvilágot egyik projekttel kapcsolatban sem, a közeljövőben azonban várhatóan gyakrabban hallunk még az előkészületekről.

akció | dráma | thriller

Egy volt tengerészgyalogos tiszt utánajár, hogy miért esett csapdába az egész szakasza egy nagy téttel bíró titkos küldetés során. Bár James visszatér a küldetésből, de... több»