Deadpool 3: Az első fotó Hugh Jackmanről valóra váltja a rajongók álmát

Ma futottak be az első forgatási fotók a Deadpool 3-ról, amelyen Ryan Reynolds is látható, most viszont néhány Hugh Jackmanről készült kép is napvilágot látott. (galériánkban)

A képeket egyébként maga Jackman osztotta meg, aki gyakorlatilag a Logan után tér vissza Rozsomák szerepében, ráadásul mindezt olyan formában, ahogy a filmes X-Men adaptációkban még nem láthatták a rajongók.

Jackman ugyanis az eredeti képregényekből ismert Rozsomák sárga öltözékét viseli, ilyen megjelenéssel pedig még sosem szerepelt filmekben, noha erre nyílt volna lehetőség a 2013-as Farkassal, amelynek kivágott jelenetében Logan csakugyan megkapja az eredeti öltözéket.

“Van egy olyan érzésem, hogy ha valaha is belebújtatnánk Hugh-t ebbe a ruhába, az emberek nem lennének boldogok. Alapvetően ez olyasmi, ami a lapokon létezik, és nem vagyok benne biztos, hogy máshol is létezhetne” - nyilatkozta ezzel kapcsolatba korábban James Mangold rendező.

Shawn Levy ugyanakkor meglépte mindezt, a Deadpool 3-ra azonban még egy ideig várnunk kell, hiszen a film a tervek szerint 2024 áprilisában debütál majd.

80 Deadpool 2  (2018)

akció | kaland | sci-fi | vígjáték

Wade Wilson, azaz Deadpool túlél egy majdnem végzetes kimenetelű ostoba balesetet, ám az is lehet, hogy az egy előre eltervezett támadás volt. Szerencsétlenségben hősünk... több»