Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
55
Vélemények
55
Képek
20
Videók

Vélemények: Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet (2016)

 
csd   2020. 11. 06.

legújabb vélemény

1
Mélyebb merítés a Star Wars univerzumából

Véleményem szerint az egyik legjobb a Star Wars filmről van szó, a Zsivány Egyes ugyanis bebizonyította, hogy jól működik az SW univerzuma nem csupány a Skywalkerek, de a fénykard nélkül is. Valójában azt gondolom, hogy ebben a világban annyi minden van, hogy a korábbi filmekkel csupány egy nagyon pici szeletet kaphattunk belőle.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 12. 28.

1
Az első SW-antológiafilm

Számomra az év egyik legkellemesebb csalódását okozta a film. Igyekeztem távol tartani magam minden, a Zsivány egyeshez kapcsolódó kritikától, hogy minél kisebb legyen a befolyásoltságom az első SW-antológiafilm kapcsán. Ezt sikerült is tartanom, s t... teljes kritika»


 
hp   2020. 07. 22.

2

A Disney-s Star Wars éra kétségkívül legjobb filmje lett a Zsivány Egyes. Végre kitört a megszokott sablonokból, se Jedik, se fénykardok, se Skywalker család, csak egy izgalmas és jól vezetett sztori, aminek a végén mutatott némi bátorságot is a stúd... több»

 
Laca//Ho/rr/oR//   2017. 03. 09.

1

Először nem akartam megnézni, de aztán rávettek és nekem nagyon tetszett a film.

 
dulkap   2017. 01. 04.

0

Kicsit féltem a filmtől mikor láttam, hogy ki rendezte, mert Az első két filmjéből alig lehetett valamit látni, mert minden értelmes jelenet tök sötétben játszódik. Szerencsére ezt a hibát most elkerülte. Ettől eltekintve viszont számomra egy tucat s... több»

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Minden Star Wars rajongónak bátran ajánlom mert szórakoztató és háttértörténettel szolgál. Kellemes kis időtöltést nyújt az egész családnak. Azt gondolom, hogy ennél jobban nem tudták volna vissza adni amit kigondolt a készítő.

 
HercegPeter   2018. 05. 30.

0

Számomra az eredeti trilógia szent és sérthetetlen. Éppen ezért és mert Az ébredő erő botrányosan rossz volt, csak nagy nehezen vettem rá magam, hogy megnézzem. De hálistennek, jól döntöttem. El lehet helyezni a történetben. Nem kell gondolkodni, hog... több»

 
GedyPapa   2017. 04. 03.

1

Nem vártam tőle sokat, de mégis nagyon sokat kaptam tőle. Nem hittem volna, hogy ilyen merészek lesznek és bevállalnak egy ennyire radikális, sötétebb részt. Sokkal árnyékoltabbá vált a "Lázadók" szerepe. A casting hihetetlenül jól sikerült, hiszen a... több»

 
Orosz István   2017. 07. 18.

0

Nem voltak itt nagy elvárásaim, de meg kell mondanom egész jól sikerült. Jó kis Star Wars történet lett. Mondjuk a magyar szinkronnal volt egy kis bajom értem Darth Vader magyar hangjára, nagyon nem passzolt hozzá.

 
Filmelemző   2018. 03. 30.

4
Kakukktojás

Sok szempontból lehet vizsgálni ezt a spin-off fejezetet, az egyik, hogy mennyire illeszkedik a Star Wars filmekhez (kánonhoz), a másik, hogy önmagában, dramaturgiailag milyen az egész. Ha az első szempontot nézzük, sajnos nem sok dicsérő szót lehet ... teljes kritika»

 
Thibo84   2016. 12. 20.

0

Számomra egy nagy csalódás volt a filmben, s az Darth Vader szinkron hangja. Inkább meg se szólalt volna. Amúgy a történet nagyon jól bele illeszkedik az Egy új remény elé. A Zsivány egyes ott fejeződik be, ahol az 1977-es film elkezdődik. A készítők... több»

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

1

Remek star wars film. Nagyon jo lett várom a folytatást. Új arcok egy remek történetben aminek nincs vége.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 15.

1

Meglepően jó volt, persze nem vártam tőle sokat, de kifejezetten kikapcsolt és izgalmas volt. Persze a végkimenetele az egész apró történetfonálnak szörnyű, de ettől eltekintve egy izgalmas előzményfilmszerűt tud nyújtani a nézőknek. A látványvilág szokás szerint gyönyörű.

 
MMcFly2015   2016. 12. 18.

2

Évek óta nem volt ekkora hatással rám film, mint ez a Zsivány egyes. Mesterien össze lett rakva a történet, és az Ébredő erő kétes sikere miatt, minden baklövést meglehet bocsátani a Disney studionak. :) A látvány és az izgalmas csaták miatt biztos ... több»

 
HETEDIK   2019. 06. 04.

0

Egy szimpla bőrlehúzás az egész, néhol látványos dolgokkal, egy dolog marad benne emlékezetes számomra. Nevezetesen, mikor a végén Vader lekaszabolja az emberkéket, tökéletesen megmutatja, miért ő a legerősebb és legrettegettebb karakter a franchise-ban. Az a jelenet zseniális, a többi felejthető.

 
Scramananga   2017. 01. 01.

1

Az év egyik legjobb filmje. A Star Wars-világ történetében, mindig is voltak lyukak, az legnagyobb, a 3-4 rész közötti, és ennek a filmnek kellett ide beilleszkednie. Tökéletesen sikerült neki. Hibátlanul kapcsolódik a 4. rész elé. A színészi játék r... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 08. 28.

0

Nem sokat vártam,és igazán semmit sem kaptam.lehúzták a századik bőrt is,nem titkoltan a bevételre apellálva,semmi másért,itt nem a S.W.rajongók kiszolgálása volt a cél,és ez nagyon látszik is!

 
harnas1207   2018. 12. 05.

0

Ez a film egy ügyes próbálkozás volt arra, hogy a Star Wars filmek kitörjenek béna egysíkúságukból. Több olyan húzás is volt, hogy ellentmondjon a fanyalgóknak. Pl a főhősök sorsa. Sajnos ez nagyon átlátszó koreográfia volt, és így rontott a film meg... több»

 
TribeBubu   2017. 04. 21.

0

Örülök, hogy nem moziban néztem meg ezt a részt. Az ébredő Erő életem egyik legnagyobb csalódása volt, ebben viszont találtam néhány pozitívumot. Mindenekelőtt a sztori nem pofátlan koppintása egy korábbi Star Wars filmnek. Egészen ügyesen összefűzté... több»

 
Timon   2019. 12. 19.

0

Tartalmaz cselekményelemzést. Nemcsak élveztem elejétől végéig ezt az antológiafilmet,de még a hatása alatt még az eredeti nosztalgikus Új remény-hangulat is ott volt,már szinte minden percében. A Halálcsillag részeknél-főleg eleje felé-akadtak olyan... több»

 
kevelin   2018. 08. 23.

0

Egész tűrhető bár az első hat filmhez semmi nem ér fel.

 
BéBé   2016. 12. 15.

0

Az első 6 Star Wars film mondhatni egy sémát rajzolt fel a nézők számára, a végére már minden kiszámítható és egyértelmű volt. Számomra nagy csalódás volt Az ébredő erő, hiszen sehol sem adott újat, többet mint az elődjei. Tartottam tőle, hogy a Zsiv... több»

 
Nathan03   2016. 12. 17.

0

Nagyon jó volt, tetszettek a karakterek, a csaták nagyon ütősre sikerültek és mindezt a lehető legkevesebb CGI-vel ez különösen dicsérendő. De még is valahogy úgy jöttem ki a moziból hogy valami hiányzott, valahogy még is egy kis csalódás volt bennem... több»

 
Sodanth   2016. 12. 16.

5
Rebellions are built on hope

Ezt is megértem. Tavaly berobbant a Disney-Lucasfilm első etapja az Ébredő Erő. Elsőre felemás érzéseim voltak vele, aztán felfedeztem az értékeit, de a kasszasiker ellenére nem dobott olyan nagyot a szérián. JJ Abrams filmje patika mérleggel hozta a... teljes kritika»

 
rainman   2016. 12. 19.

0

A zsivány egyes nem váltja meg a világot, de rendkívül szórakoztató film lett! Ízig-vérig átjárja a „Star Wars feeling”, látványos, iszonyat látványos, pörgős, igazi űrkalandfilm! Külön gratuláció Az alkotóknak, hogy a végén mertek egy merészet lépni... több»

 
hell.l   2017. 05. 03.

0

Ez a film sokkal jobban tetszett, mint az Ébredő erő. A története, kidolgozottsága sokkal jobb volt szerintem. Tetszett, hogy ez egy teljesen új történet, új szereplőkkel, de mégis a megszokott világban.

 
Olivér Rózsa   2017. 01. 20.

1

Nagy reményekkel mentem a moziba de csalódtam. Nincsennek jól kiépítve a karakterek így nincs kiért izgulni. A vége meglepő mondjuk.

 
szucszoli   2017. 04. 23.

0
Sablon tucatfilm

Olvasom ezt a rengeteg 4-5 csillagos értékelést és én le vagyok döbbenve. Le vagyok döbbenve, mert ez a film olyan jellegtelen amerikai sablon tucatfilm, hogy az valami elképesztő! Karakterek nincsenek benne egyáltalán. Legalább is olyanok nem, akik... teljes kritika»

 
iq.csabi   2018. 11. 09.

0

Szerintem a legjobb Star-Wars mellék-/háttértörténet lesz. Hozza a szintet és tud újat mutatni.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 26.

0

Star Wars film ok... ez arra volt elég, hogy megnézzem és várjam. De mikor néztem közben már nem hatott a varázsbűvölet. Ez egy átlagosnak mondható kis Akció-scifi... Nagyon hiányoltam belőle az érzelmet. Előttem szóló véleményező remekül megfogalmaz... több»