Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
30
Szereplők
112
Vélemények
76
Képek
4
Videók
A beavatott
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Theo James
Jai Courtney
Kate Winslet
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Theo James
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
 
petraszab   2019. 05. 03.

legújabb vélemény

A sorozatból a legjobb rész. Egy érdekes világot teremt a film, amely több sebből vérzik, de főhőseink megmenthetik a bűnös világot.

 
indingo   2017. 04. 15.

Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen könyvben. Maga a történet jól van megírva, tetszett a felépítése, ahogy a néző előtt feltárul egy különös világ. Cselekményben is gazdag, nem úgy mint a többi része.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 14.

A posztapokaliptikus világfelfogás új elgondolása

Veronica Roth regény trilógiáját már-már együtt kezelem Az éhezők viadala sorozattal. Míg a regény szerintem egyenrangú Suzanne Collins művével, addig a filmbéli megvalósítást tekintve nálam Katniss története a nyerő. Ennek ellenére azonban a Beavatott sorozat is egy egészen különleges, új elgondolását veti fel a posztapokaliptikus világfelfogásnak, amelyeknek karaktereivel azért is tud a néző annyira azonosulni, mert bármikor megtörténhetne velünk is, hogy belecsöppenünk akár egy viadalba, akár egy génkísérletbe. Lassan már semmin nem lepődünk meg! A Beavatott széria első darabja még egy igazán jól sikerült alkotás. Shailene Woodley ebben a filmben még próbálgatja a szárnyait (bár már a sor... több»

 
dulkap   2015. 03. 03.

Igazából nem vártam tőle sokat, csak valami hirtelen felindulásból néztem meg, de kellemesen csalódtam. Ha nem lett volna a felvezetés olyan baromi hosszú még jó is lett volna, mert az utolsó háromnegyed óra kifejezetten tetszett. Kicsit féltem az elején, hogy megint egy beleerőltetett szerelmi szál van, de annyira még az sem volt vészes. Sokan hozzák fel, a mostanában zsinórban kihozott 'chosen one' filmeket és tényleg sok a hasonlóság pl Az éhezők viadalával, viszont nálam ez a film azért is működik jobban, mert Shailene Woodley szerethetőbb ebben a filmben, mint Jennifer Lawrence a Hunger Gamesben. Tekintve, hogy vélhetően a második részben már nem foglalkoznak ennyi felvezetéssel, így kíváncsi vagyok rá, mit hoznak ki abból. (Színészi játékot tekintve hihetetlen, hogy az itt látott Miles Teller, ugyanaz, mint aki a Whiplash-ben játszott.)

 
Orosz István   2017. 08. 05.

Kicsit Éhezők viadala másolat, de nekem mondjuk ez sokkal jobban tetszett. Érdekesebb maga a történet. Izgalmas, és érdees személyiségek vannak benne.

A film összbevétele 288 885 818 dollár volt (imdb.com).

 

Theo James azt mondta a legnehezebb jelenete az volt, amikor csókolóznia kellett Shailene Woodley-val. A színész a lehető legtökéletesebbre szerette volna a jelenetet, így sokat stresszelt miatta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat Veronica Roth azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A film gyakorlatilag Chicagóban készült, csak pár jelenet újrafelvételét forgatták Los Angeles-ben.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.