Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
77%

A beavatott (2014)

Divergent
Filmadatlap
 
30
Szereplők
111
Vélemények
76
Képek
4
Videók
 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 12.

legújabb vélemény

0

Kissé lagymatag,kissé vontatott,de végeredményben egy nézhető posztapokaliptikus sci-fi.Nem lesz kedvenc,és nem tervezem az újranézését,de nem is tagadom le,hogy láttam.

 
indingo   2017. 04. 15.

1

Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen könyvben. Maga a történet jól van megírva, tetszett a felépítése, ahogy a néző előtt feltárul egy különös világ. Cselekményben is gazdag, nem úgy mint a többi része.


 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 14.

0
A posztapokaliptikus világfelfogás új elgondolása

Veronica Roth regény trilógiáját már-már együtt kezelem Az éhezők viadala sorozattal. Míg a regény szerintem egyenrangú Suzanne Collins művével, addig a filmbéli megvalósítást tekintve nálam Katniss története a nyerő. Ennek ellenére azonban a Beavato... teljes kritika»

 
dulkap   2015. 03. 03.

0

Igazából nem vártam tőle sokat, csak valami hirtelen felindulásból néztem meg, de kellemesen csalódtam. Ha nem lett volna a felvezetés olyan baromi hosszú még jó is lett volna, mert az utolsó háromnegyed óra kifejezetten tetszett. Kicsit féltem az el... több»

 
Orosz István   2017. 08. 05.

0

Kicsit Éhezők viadala másolat, de nekem mondjuk ez sokkal jobban tetszett. Érdekesebb maga a történet. Izgalmas, és érdees személyiségek vannak benne.

 
Diesel   2018. 02. 19.

0

A film hűen a regényhez egy szürreális világot (jövőképet) tár elénk. Rendkívül részletes, kiválóan mutatják be a különböző csoportokat. Mindenesetre érdekes volt nézni és belegondolni magunkat hogy milyen lenne ha ilyen helyzetbe kerülnénk. Az eleje... több»

 
Szilonka   2016. 04. 15.

0

Kettős érzéseim vannak a filmmel kapcsolatban. A világ, amit megteremt érdekes és a kivitelezése is megfelelő. Az egyéb történet már picit felszínes, sok újat nem hoz más ilyen típusú filmekhez képest.

Galéria (76)

Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Theo James
Jai Courtney
Kate Winslet
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Theo James
Shailene Woodley
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James
Shailene Woodley
Theo James

Videók (4)

A film összbevétele 288 885 818 dollár volt (imdb.com).

 

Theo James azt mondta a legnehezebb jelenete az volt, amikor csókolóznia kellett Shailene Woodley-val. A színész a lehető legtökéletesebbre szerette volna a jelenetet, így sokat stresszelt miatta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A sorozat Veronica Roth azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

A film gyakorlatilag Chicagóban készült, csak pár jelenet újrafelvételét forgatták Los Angeles-ben.

(dulkap)
 

Készült egy szerelmi jelenet is, de végül kivágták a filmből, hogy belül tudjanak maradni a PG-13-as korhatárban.

(dulkap)
 

Tris karaktere a könyvben 16 éves, Shailene Woodley 23 éves volt. Négyes karaktere a könyvben 18 éves, Theo James 30 volt a film készítésekor.

(dulkap)
 

Kate Winslet öt hónapos terhes volt a forgatás kezdetekor. A leleményes operatőri munkának és az utómunkálatoknak köszönhetően ez egyáltalán nem látszik a filmben.

(ps)
 

Theo James az összes kaszkadőr mutatványt maga hajtotta végre.

(ps)
 

A forgatás előtt a teljes stáb két hónapnyi kiképzésen vett részt, hogy bírják a forgatás okozta gyűrődést.

(ps)
 

A filmben látható legtöbb fegyver CGI technológiával készült, kivéve azt, amelyik Four és Tris hallucinációjában látható. Ez ugyanis a Chiappa 'Rhino', amely különféle méretekben, és különböző kaliberrel valóban forgalomba került.

(ps)
 

A film költségvetése kezdetben 40 millió dollár volt, ezt a Lionsgate 80 millióra növelte. Az extra költségeket Az éhezők viadala (2012) bevételeiből finanszírozták.

(ps)