Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
70%

Boss Level - Játszd újra (2020)

Boss Level
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
19
Képek
2
Videók

Galéria (19)

Mel Gibson
Frank Grillo
Travis Gomez
Will Sasso
Frank Grillo
Mel Gibson
Frank Grillo
Frank Grillo
Frank Grillo
Frank Grillo
Mel Gibson
Frank Grillo
Annabelle Wallis
Frank Grillo
Selina Lo
Frank Grillo
Mel Gibson
Frank Grillo
Meadow Williams
Meadow Williams
Selina Lo
Mel Gibson
Frank Grillo
Frank Grillo
Naomi Watts
Mel Gibson

Videók (2)

 
stevepisti   2021. 08. 30.

legújabb vélemény

0

Nincs túlbonyolítva, nincs túlmagyarázva, az akciók nagyon jók, látványosak. Frank Grillo piszok jó formában van, tökéletes volt erre a szerepre. Naomi Watts még mindig jól néz ki, igaz, sok vizet nem kavart. Mel Gibsont jó volt látni, még ha negatív... több»

 
myatom   2020. 12. 26.

2
Amikor az időhurok és a kreativitás frontálisan ütközik egymással

10+/10-es, számomra legjobb, akárhányszor nézhetőnek meg überelhetetlennek tűnő időhurkos akciófilm a Boss Level. Nem vagyok nagy fogyasztó, aztán meg simán meglehet, hogy éppen a film hatása alatt kicsit túlzok, de jobb akciófilmre nem is emlékszem ... teljes kritika»

 
András   2021. 05. 20.

2

Fuh, gyerekek... Atomdurva ez a film, egyszerűen annyira minden a helyén van, se nem több, se nem kevesebb annál, mint amit a trailer beígér. Agyament, közben valahol átgondolt is, semmi sztárparádé. Rendkívül nyers és szórakoztató.

 
Eastern79   2021. 08. 30.

1
Őrült zúzás

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Roy (Frank Grillo) minden napja ugyanolyan, de nem azért, mert annyira unalmas lenne az élete, éppen ellenkezőleg: rejtélyes módon ugyanazt a napot éli újra meg újra, amikor is egy rakás bérgyilkos próbálja meg eltenni láb alól. Az első percek nagyjából a Deadpool szellemiségében mutatják be, hősünk mi mindenen ment már keresztül. Frank Grillót több tucatszor látjuk elhalálozni a lehető legváltozatosabb módokon, néhol igencsak jókora adag fekete humorral tálalva. Az időhurok okozta ismétlődő események kiváló humorforrásnak bizonyulnak, sőt a későbbiekben főhősünk még az előnyére is tudja fordítani a csilliószoros újjászületéseket. Mel Gibson kiváló főgonosz, és Naomi Watts is hozza, amit kell, de ez egyértelműen Grillo filmje. Kőkemény, brutális akcióorgia nyakon öntve extra adag humorral és látvánnyal. Tökéletes kikapcsolódás.

 
Hupka Adrián   2021. 03. 14.

5

Egy ideje már vártam a filmet, mert érdekesnek tűnt a hírek alapján, és egyáltalán nem csalódtam. Az akció fergeteges, a poénok ütnek, és volt néhány érzelmes jelenet is, szóval minden, ami csak kell. A rendezés, forgatókönyv és a szereposztás is nag... több»

 
elekm90   2021. 03. 22.

2

Lehet, hogy egy "buta" akciófilm, de a nagyon szórakoztató és stílusos fajtából. Olyan, mintha az Idétlen időkig és a John Wick lenne egybegyúrva egy üdítő egyveleggé. Persze néhol bele lehet kötni a történetbe, de itt nem ezen van a hangsúly. Frank ... több»

A film összbevétele 1 747 162 dollár volt (imdb.com).

 

Amikor Roy karaktere azt mondja Brettnek, hogy "Bírom én ezt egész nap", Frank Grillo a szöveget az Amerika Kapitány: A Tél katonája című filmből kölcsönözte, amelyben ő maga is játszott.

(csd)
 

A rendező, Joe Carnahan cameója a film bárjelenetében látható.

(csd)
 

A filmen Frank Grillo által alakított Roy Pulver fiát csakugyan a színész fia játssza.

(csd)
 

Mel Gibson és John Cenatiempo utoljára 29 évvel korábban, a Halálos fegyver harmadik részében szerepelt együtt.

(csd)
 

Mel Gibson és Frank Grillo második közös filmje a 2010-es A sötétség határán után.

(csd)