Öveket becsatolni, megérkezett ugyanis az HBO Max műsorkínálatába az év első zúzós akciófilmje, a Kevin Grevioux rendezésében készült Gyilkosok gyöngye.

A film még tavaly szeptemberben debütált az amerikai mozikban, amely Grevioux első nagyjátékfilmes rendezése, mindemellett pedig a forgatókönyvet is ő fejlesztette, és bár a kritikusok és a nézők enyhén szólva is elmarasztalták a filmet, erről pedig a Rotten Tomatoes portálon tett 20 és 39 százalékos értékelések tanúskodnak, azt mégis érdemes leszögezni, hogy Grevioux meglehetősen izgalmas karakterekkel ruházta fel a filmet.

A történet szerint egy ügynökség egykori bérgyilkosa, Marcus Garan különös megbízást kap. Tokióba indul, hogy ott végezzen minden idők egyik legjobb bérgyilkosával, ám rövidesen azzal kell szembesülnie, hogy nincs egyedül, és hogy mások is ugyanazzal a megbízatással tartózkodnak a városban, mint ő. Ahogy egyre több rosszfiú bukkan fel, úgy egyre növekszik a tét.

A film főszerepében a Marvel filmek színésze, Frank Grillo látható, akit korábban olyan produkciókból ismerhetett meg a közönség, mint a Bosszúállók: VégjátékAmerika Kapitány: Polgárháború, A tél katonája, Boss Level - Játszd újra és a Lamborghini - A férfi a legenda mögött.

A Gyilkosok gyöngye tehát mától, január 26-tól elérhető a platform műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található HBO Max ikonra kattintva pedig közvetlenül elindíható a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | krimi | misztikus | thriller

Garan egy nemzetközi bérgyilkosokból álló csoport tagja, akik a világ legveszélyesebb gyilkosának likvidálására kapnak megbízást, ám rájönnek, hogy ők maguk az üldözöttek. több»