Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
NA

Nő az ablakban (2020)

The Woman in the Window
Filmadatlap
 
23
Szereplők
Vélemények
1
Képek
2
Videók
Amy Adams
 

A.J. Finn azonos című bestseller regényét több mint 1 millió példányszámban adták el az Egyesült Államokban. A könyv számos országban került fel a bestseller listák élére, és máig összesen 38 nyelven jelent meg.

(hp )
 

A számos történetbeli egyezés ellenére a Nő az ablakban nem az 1954-es klasszikus thriller, a Hitchcock-féle Hátsó ablak remake-je.

(hp )
 

A Nő az ablakban forgatása 2018. augusztus 6-án kezdődött meg New York Cityben. A munkálatok október 30-án értek véget hivatalosan.

(hp )
 

A A.J. Finn a film alapjául szolgáló regényének jogait még 2016-ban szerezte meg a 20th Century Fox, de csak 2018. márciusában jelentették be, hogy megtalálták az ideális rendezőt Joe Wright személyében.

(hp )
 

A Nő az ablakban-t eredetileg 2019. október 4-én mutatták volna be még a 20th Century Fox égisze alatt, azonban a Fox felvásárlását követően július 9-én a Disney a negatív visszhangot generáló tesztvetítések miatt 2020-ra halasztotta a bemutatót.

(hp )
 

A bestsellert a plágium vádja is majdnem utolérte, mert Sarah Denzil (valódi nevén Sarah Dalton) "Saving April" című regénye sok részletben egyezik vele.

(Berto49)
 

Az író valódi neve Dan Mallory (1979), az A. J. Finn csak álnév.

(Berto49)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.