Bruce Willis saját Arany Málna-kategóriát kap, amit azzal érdemelt ki, hogy egy év alatt 8 rossz alakítást is hozott, több, mint amennyit "bármelyik éhező néző meg tudna emészteni".

Bejelentették az idei Arany Málna jelöléseit, amelyekkel a 2021-es év legrosszabb, idézzük, "különböző képernyőinkről és eszközeinkről streamelt, sugárzott és gőzölgő sz*rságait" ismerik el. Jelölték LeBron Jamest, a Diana: A musicalt, Amy Adamst és Bruce Willist is.

A mezőnyt kilenc jelöléssel a Netflix Diana című filmje vezeti, mely a Broadway bukott musicaljének  adaptációja. Az előadást olyan negatívan fogadták, hogy 33 show után levették a műsorról.

A Diana mellett a Nő az ablakban és a Karen című thrillerek is ott virítanak a legrosszabb filmek listáján, mindkettő öt jelölést kapott, valamint LeBron James Space Jam - Új kezdetje és a Paramount+ Végtelen című produkciója.

És ott van Bruce Willis, aki, mivel nyolc olyan projektben szerepelt, amelyek az Arany Málna bizottsága szerint gyatrán sikerültek, idén saját kategóriát kapott: 

a 2021-es filmben nyújtott legrosszabb Bruce Willis alakítás.

Az Arany Málna-díjakat az Oscar-gála előtti este, március 26-án, szombaton adják át. Idelent mutatjuk a filmeket, melyekkel Willis kiérdemelte a saját kategóriát, de böngészd át a galériát is.

#8

23 Kereszttűzben  (2021)

(3)

akció | thriller

Egy farmer élete teljesen a feje tetejére áll, amikor egy nap egy gyilkos és egy zsaru bukkan fel a környéken.

#7

36 Gyilkos ösvény  (2021)

(5)

krimi | thriller

Egy erdőben túrázó nő tanúja lesz egy négy férfi által elkövetett bűncselekménynek, így menekülni kényszerül előlük, amiben egy nyugdíjas erdőőr lesz a segítségére. több»

#6

akció | krimi | thriller

Telekom TVGO

Két FBI ügynök és egy floridai nyomozó összefog, hogy kivizsgáljanak egy gyilkossági ügyet, azonban a közös akció váratlan fordulatot vesz. több»

#5

akció | thriller

Néhány bűnöző arra kényszerít egy visszavonult rendőrt és fiát, hogy segítsék ki őket szorult helyzetükből.

#4

NA Túl a holtponton  (2021)

(1)

akció | thriller

Néhány fegyveres betör egy közeli atomerőműbe, majd túszul ejtik annak személyzetét. A helyzet rendkívül feszültté válik, a metőcsapat azonban kíméletlenül közelít, hogy... több»

#3

20 Kozmikus bűn  (2021)

(5)

akció | kaland | sci-fi

Telekom TVGO

Eron Ryle tábornok elit csapatot toboroz, így rövidesen a veteránnak számító, lecsúszott James Fordot is felkeresi egy különleges küldetés kapcsán. A helyzet ugyanis súlyosabb,... több»

#2

akció | thriller

Miután hat vadász csillagászati összeget fizet azért, hogy kedvtelésből emberekre vadászhassanak, még maguk sem sejtik, hogy mire vállalkoznak. Bár a hajsza kezdetét veszi,... több»

#1

40 Amerikai ostrom  (2021)

(2) (2)

akció | thriller

Telekom TVGO

Egy volt New York-i rendőrnek most egy vidéki kisváros seriffjeként kell felvennie a harcot egy rablóbandával, akik túszul ejtettek egy gazdag orvost. több»