Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
31%

Kozmikus bűn (2021)

Cosmic Sin
Filmadatlap
 
29
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Johnny Messner
Bruce Willis
Frank Grillo
Bruce Willis

Videók (2)

 
BoBamburg Nézhetetlen  2022. 01. 23.

legújabb vélemény

0

Kérdezhetném, hogy oké, mégis mit vártam tőle, de meg volt benne a lehetőség, hogy valami király, Zsé kategóriás bűnös élvezetet nyújt majd a film. De ebből csak a Zsé kategória valósult meg, az élvezet nagyon elmaradt. Kb. fél óra után ment a kukába.

 
Eastern79   2021. 06. 21.

0
Kozmikus bűn volt leforgatni

Van az a mém, amikor Yoda fotója mellett egy erősen kurvásra sminkelt szörnyecske látható, alatta a felirat: "fiatal voltam, kellett a pénz". Nos, a jó öreg Bruce öreg korára döntött úgy, hogy a zöldhasúért bármire hajlandó. Az egykori akcióikon mára energiaitalt reklámoz, és amikor ilyen celluloid szemétben tűnik fel, hajlamos vagyok elhinni, amit Hollywoodban pletykálnak róla, miszerint kapzsi és lusta. Van benne ráció, mikor azt látom, hogy a dzsonmeklénes fintorát váltogatja az üres tekintettel maga elé bámulással, mert kb. ennyi a repertoár, amit fel tud mutatni. Prokopp Dóra szerint van az a pénz, amiért korpásodott a haja annak idején, Bruce Willisnek nincs ilyen jellegű gondja, azonban van az a pénz, amiért nem csinál nagyjából semmit. Nekem meg nincs az a pénz, amiért még egyszer megnézem egy mostanában készült filmjét. Inkább előveszem valamelyik Die Hardot.

 
Deadly-Assassin Nézhetetlen  2022. 01. 13.

1
Szánalmas vicc az egész film

A film egy nagyon-nagyon gyenge Armageddon-másolatnak sem megy el... Értékelhetetlen, és kb. 20 perc után az egész unalomba és káoszba fullad... Senkinek sem ajánlom.

 
Milanman Nézhetetlen  2021. 03. 04.

0
Miért kellett ez?

Nem is tudom őszintén, hogy nehéz vagy könnyű bármit is mondani erről a "filmről". Ha ez nem Bruce Willis vagy Frank Grillo valamelyik középiskolás korú rokonának hobbi filmje, akkor nincs mentség. (Persze ez nem így van, de a rendező-író Edward Drake-ről nehéz azt hinni, hogy komoly filmes, bár Willisnek már nem ez az első filmje tőle, ő írta a 2020-as Breach-et is, gondolom, az is rendkívül faxa lehet.) Ugyanis itt a hagyományos filmes értékekből semmit sem találunk meg. Nincs tényleges forgatókönyv, csak zavaros események laza láncolata, nincs színészi teljesítmény, csak buta egysoros párbeszédek, nincs rendezés, csak ösztönszerű improvizálás. A látvány filléres, a sztorinak szánt blődség 100 korábbi sci-fiből sablonszerűen összepakolt elemek halmaza. Szereplők, eseményláncok, helyszínek a semmiből tűnnek elő, hogy aztán értelmetlenül el is múljanak. Létezik olyan, hogy filmes trash, amiből a jófélék egyfajta bűnös élvezetet tudnak nyújtani, ez azonban nagyon messze van ettől. Vajon Bruce Willisnek ennyire kell a pénz, vagy tényleg valami haverság van a rendezővel, ezt nem tudom, de szörnyű látni, hogy egy korszak akcióikonja ilyen mélyre süllyed.

 
Kinek ajánljuk: a film összefüggéstelen történetet, rossz rendezést és csapnivaló színészi alakításokat tartalmaz. Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk. több»