Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
64%

Space Jam - Új kezdet (2021)

Space Jam: A New Legacy
Filmadatlap
 
39
Szereplők
8
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Galéria (30)

LeBron James
LeBron James
LeBron James
LeBron James
Don Cheadle
LeBron James
Don Cheadle

Videók (6)

 
Evibaby6669   2022. 07. 26.

legújabb vélemény

0

Hogy őszinte legyek, kissé fáj a szívem, hogy ennyire rossz értékelést adok. De nekem teljesen nézhetetlen volt. Egyszerűen a feléig, ha eljutottam. Tényleg nagyon sok karakter van benne, és így elveszi a figyelmet. Én imádom LeBron Jamest, és emia... több»

 
Ms. Akárki   2021. 10. 27.

3
Drága csomagolású Üres doboz

A nosztalgiavonatra a régi nagy rajongók, mint én is, akkor is ráülnek, ha tudják, hogy sehová se visz. Itt is ez történt. Látványos, az biztos, és a zenék is remekek, de ez teljesen koppintás szagú, újrajátszottak szinte mindent a régi filmből, csak modernizálva kicsit, és persze rosszabbul. Egyszer nézhető, de semmi több sajnos, pedig nagyon vártam.

 
HE7EDIK   2021. 07. 24.

0

A régit se néztem soha végig, ezt is csak tekergetve sikerült. Mikor Lebron színészkedni próbál, na azok a film legkínosabb jelenetei, de szerencsére a rajzfilmfigurákkal kellő mennyiségű humort pumpálnak a filmbe ahhoz, hogy legalább nézhető legyen. Gyerekkori nosztalgia miatt adok rá egy gyenge közepest.

 
ruman666   2021. 07. 14.

1

Nagyon kalandos kis mese, szerintem mindenképpen érdemes beülni rá, amolyan majdhogynem családi film, persze szerintem az igazán kicsiknek én még nem ajánlanám.

 
Mark   2021. 07. 15.

1

Én nagyon szerettem az első részt is, de szerintem ez az új messzemenően túltesz rajta. Egyszerűen remekül meg van csinálva az animáció, a sztori remek, és LeBron James alakítása is egészen tűrhető.

 
Csaba Sugai   2021. 07. 22.

1
Új kezdet, vagy mégsem?

Sajnos túl sok karakter lett belezsúfolva, emiatt a Looney Toons figurák háttérbe szorulnak. Nem több, mint egy Ready Palyer One-ra hajazó tech demó.

 
András Németh   2021. 07. 16.

1

Az első résznek a koppintása volt, és még a nyomába sem ér. Hozzáteszem, az első rész sokkal barátságosabb, nézhetőbb volt. Ajánlom mindenki figyelmébe, hogy nézze meg.

A film 121 225 220 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 82 579 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Bolondos Dallamok karakterei a 2003-as Bolondos dallamok - Újra bevetésen után először tűnnek fel újra a mozivásznon a Space Jam 2-ben.

(hp)
 

Akárcsak az 1996-os Space Jam-ben, Lola Nyúl hangját ezúttal is Kath Soucie kölcsönzi.

(hp)
 

A Space Jam 2 az 1996-os Space Jam - Zűr az űrben hivatalos folytatása.

(hp)
 

A filmben LeBron James mellett az NBA olyan szupersztárjai is feltűnnek egy-egy cameo erejéig, mint a férfi ligából Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Kyle Kuzma, valamint a női ligából Diana Taurasi, Nneka Ogwumike és Chiney Ogwumike.

(hp)
 

A Space Jam folytatásának fejlesztése már 1997-ben megkezdődött, de a projekt hosszú évekig nem haladt előre. A rajongóknak végül közel 25 évet kellett várniuk, hogy végre a mozikba kerüljön a második rész.

(hp)
 
Olyan sötét képet fest ez a látszólag ártatlan mese a filmek jövőjéről, hogy csupán azzal, hogy megnézed, bűnösnek érzed magad. Tud azért szórakoztató is lenni: akad benne néhány jó poén, vannak jó színészek is, na meg rengeteg utalás, épp ezért dühítő, hogy mindemellett ennyire üres és lelketlen. több»
 
Összességében a Space Jam – Új kezdet elképesztő látványvilágú szórakozást nyújt, poénjai sokszor betalálnak, de annyira meg akart felelni minden korosztálynak, hogy végül egyiknek sem tudott maradéktalanul. több»