Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
NA

Space Jam: Új kezdet (2021)

Space Jam: A New Legacy
Filmadatlap
 
33
Szereplők
Vélemények
9
Képek
3
Videók

Galéria (9)

LeBron James
LeBron James
LeBron James
LeBron James
Don Cheadle
LeBron James
Don Cheadle

Videók (3)

 

A Bolondos Dallamok karakterei a 2003-as Bolondos dallamok - Újra bevetésen után először tűnnek fel újra a mozivásznon a Space Jam 2-ben.

(hp )
 

Akárcsak az 1996-os Space Jam-ben, Lola Nyúl hangját ezúttal is Kath Soucie kölcsönzi.

(hp )
 

A Space Jam 2 az 1996-os Space Jam - Zűr az űrben hivatalos folytatása.

(hp )
 

A filmben LeBron James mellett az NBA olyan szupersztárjai is feltűnnek egy-egy cameo erejéig, mint a férfi ligából Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Kyle Kuzma, valamint a női ligából Diana Taurasi, Nneka Ogwumike és Chiney Ogwumike.

(hp )
 

A Space Jam folytatásának fejlesztése már 1997-ben megkezdődött, de a projekt hosszú évekig nem haladt előre. A rajongóknak végül közel 25 évet kellett várniuk, hogy végre a mozikba kerüljön a második rész.

(hp )
 

A Warner Bros. 2014. februárjában jelentette be hivatalosan, hogy folytatást kap a Space Jam - Zűr az űrben, melynek főszerepét LeBron James alakítja majd.

(hp )
 

LeBron James kisebb sérülést szenvedett a forgatás során. A sztár elmondása szerint nem volt hozzászokva ahhoz, hogy napi 14 órát dolgozzon szinte megállás nélkül.

(hp )
 

A film hivatalos logóját 2020. április 30-án osztotta meg a főszereplő, LeBron James az Instagram oldalán, mely egyúttal leleplezte a Space Jam 2 hivatalos címét is.

(hp )
 

A Space Jam 2 forgatása 183,7 millió dollárral járult hozzá Kalifornia gazdaságához. A produkció 23,8 millió dolláros adókedvezményt kapott az államtól.

(hp )
 

A film rendezői székét eredetileg Terence Nance foglalta volna el, azonban kreatív nézeteltérések miatt végül visszalépett a lehetőségtől. A helyét Malcolm D. Lee vette át.

(hp )