Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Space Jam - Új kezdet (2021)

Space Jam: A New Legacy
Filmadatlap
 
39
Szereplők
10
Vélemények
30
Képek
6
Videók

Galéria (30)

LeBron James
LeBron James
LeBron James
LeBron James
Don Cheadle
LeBron James
Don Cheadle

Videók (6)

 
BoBamburg   2022. 09. 29.

legújabb vélemény

0

Sejtettem, hogy gyenge lesz, de megmondom őszintén, meglepően rossz lett a végeredmény. :D Pedig az első Space Jam-filmet a mai napig bírom, kiskoromban rongyosra néztük, így valahol a szívem mélyén vártam már egy jó folytatást, de ez nem lett az.

 
Ddd   2022. 09. 11.

a nap véleménye

0
Új kezdet

Annó az első részt kedveltem, de elájulva nem voltam tőle. A kosármecs lehetett volna hosszabb, és lehetett volna egy kevésbé. De a hibái ellenére egy kifejezetten szórakoztató darabnak tartom. A második résznek vegyes érzelmekkel álltam neki, és ugy... teljes kritika»

 
Ms. Akárki   2021. 10. 27.

3
Drága csomagolású Üres doboz

A nosztalgiavonatra a régi nagy rajongók, mint én is, akkor is ráülnek, ha tudják, hogy sehová se visz. Itt is ez történt. Látványos, az biztos, és a zenék is remekek, de ez teljesen koppintás szagú, újrajátszottak szinte mindent a régi filmből, csak modernizálva kicsit, és persze rosszabbul. Egyszer nézhető, de semmi több sajnos, pedig nagyon vártam.

 
HE7EDIK   2021. 07. 24.

0

A régit se néztem soha végig, ezt is csak tekergetve sikerült. Mikor Lebron színészkedni próbál, na azok a film legkínosabb jelenetei, de szerencsére a rajzfilmfigurákkal kellő mennyiségű humort pumpálnak a filmbe ahhoz, hogy legalább nézhető legyen. Gyerekkori nosztalgia miatt adok rá egy gyenge közepest.

 
Fikatours_blogger   2022. 03. 23.

0
Szép színes

Külön szeretnék gratulálni a fordítónak, parádésan helyezett el csak magyarul működő szóvicceket.

 
Mark   2021. 07. 15.

1

Én nagyon szerettem az első részt is, de szerintem ez az új messzemenően túltesz rajta. Egyszerűen remekül meg van csinálva az animáció, a sztori remek, és LeBron James alakítása is egészen tűrhető.

 
ruman666   2021. 07. 14.

1

Nagyon kalandos kis mese, szerintem mindenképpen érdemes beülni rá, amolyan majdhogynem családi film, persze szerintem az igazán kicsiknek én még nem ajánlanám.

A film 121 225 220 forintos bevételt termelt Magyarországon. A hazai mozik összesen 82 579 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

A Bolondos Dallamok karakterei a 2003-as Bolondos dallamok - Újra bevetésen után először tűnnek fel újra a mozivásznon a Space Jam 2-ben.

(hp)
 

Akárcsak az 1996-os Space Jam-ben, Lola Nyúl hangját ezúttal is Kath Soucie kölcsönzi.

(hp)
 

A Space Jam 2 az 1996-os Space Jam - Zűr az űrben hivatalos folytatása.

(hp)
 

A filmben LeBron James mellett az NBA olyan szupersztárjai is feltűnnek egy-egy cameo erejéig, mint a férfi ligából Klay Thompson, Anthony Davis, Damian Lillard, Chris Paul, Kyle Kuzma, valamint a női ligából Diana Taurasi, Nneka Ogwumike és Chiney Ogwumike.

(hp)
 

A Space Jam folytatásának fejlesztése már 1997-ben megkezdődött, de a projekt hosszú évekig nem haladt előre. A rajongóknak végül közel 25 évet kellett várniuk, hogy végre a mozikba kerüljön a második rész.

(hp)
 
Olyan sötét képet fest ez a látszólag ártatlan mese a filmek jövőjéről, hogy csupán azzal, hogy megnézed, bűnösnek érzed magad. Tud azért szórakoztató is lenni: akad benne néhány jó poén, vannak jó színészek is, na meg rengeteg utalás, épp ezért dühítő, hogy mindemellett ennyire üres és lelketlen. több»
 
Összességében a Space Jam – Új kezdet elképesztő látványvilágú szórakozást nyújt, poénjai sokszor betalálnak, de annyira meg akart felelni minden korosztálynak, hogy végül egyiknek sem tudott maradéktalanul. több»