Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
12
Képek
2
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
sabnock666   2019. 09. 07.

legújabb vélemény

Nézhető,bár kissé egyszerű,és bugyuta a története.Nem vagyok odáig érte,és annyira nem is javaslom megnézésre,bár a gyerekek inkább élvezik.

 
ArpiHajdu és Réci   2019. 08. 13.

„Feloszlott a Dream Team, de van helyette Rém Team.”

Ha összemixeljük a sportfilmek dramaturgiáját a Looney Tunes rajzfilmekre jellemző humorral, akkor megkapjuk a Space Jamet, avagy magyar keresztségben a Zűr az űrbent (gyorsan hozzáteszem: ez a magyar alcím NEM rossz! Tényleg!) Mielőtt azonban bármi érdemlegest is írnék a filmmel kapcsolatban, muszáj néhány személyes gondolatot (is) megosztanom: úgy vélem, mindenki tud legalább egy (vagy akár több) olyan filmet említeni az életéből, amelyekért gyerekként rajongott, meghatározóvá vált a számára, s ahogy telt az idő, a szóban forgó alkotás iránti rajongása mit sem változott. Számomra a Space Jam – Zűr az űrben egyike volt ezeknek a daraboknak. Hiába telt el a bemutatója óta több mint két évtiz... több»


 
indingo   2017. 11. 20.

Van benne mese, fantasy, meg egy kis sport. A története eléggé abszurd, csak gyerekeknek ajánlott. Elvileg készül a második rész, kíváncsi leszek rá.

 
GedyPapa   2017. 03. 21.

Én ezt a filmet annyira szerettem. Többek között pont Michael Jordan miatt, aki fiatalkorom egyik legnagyobb példaképe volt. Szerintem egy nagyon szerethető, megmosolyogtató film, amit érdemes megnézni!

 
Thibo84   2019. 03. 29.

Részemről egy nagyon szórakoztató családi filmnek tartom. Jó a grafikája, a története és telepakolták humorral. Ami, tegyük hozzá, egy Tapsi Hapsi és barátai filmtől el is várható.

A film összbevétele 250 200 000 dollár volt (imdb.com).

 

Teljes egészében az USA-ban vették fela filmet, összesen 17 helyszínen.

(Bogi87)
 

1995. augusztus 1 - október 20. között zajlott le a forgatás.

(Bogi87)
 

Az USA-ban, Kalifornia-ban volt a világpremierje 1996. november 10-én.

(Bogi87)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.