Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
23
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Turbó
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Nagyon aranyos mese volt. Egy kicsit igazán mesés az, hogy egy csiga gyorsabb legyen, mint egy versenyautó, de pont ettől olyan sokat mondó, hogy nem létezik lehetetlen.

 
Deku   2017. 10. 14.

Szeretem az animációs filmeket de ez nagyon de nagyon gyenge alkotás lett. Ekkora csalódásban ritkán volt részem, nagyon lehangolt a film. Siralmas és nyögve nyelős lett az egész történet menete. Az unalom pedig végig ott ült mellettem és el se eresztett egy percre sem.


 
Menyét Ibolya   2015. 10. 19.

Nagyon mellément alkotás ez.

 
Megamovie   2018. 07. 30.

Eléggé beteg és érdekes az alapötlete szóval az hittem, hogy egy erőltetett mesét kapok majd.Viszont ehhez képest teljesen meglepett a szereplői nagyon szerethetők és viccesek. A története pedig végig izgalmas és eseménydús, kisgyerekeseknek kifejezetten ajánlott.

 
Adepto   2018. 04. 19.

Aranyos mese, mindenképpen egyszer ajánlom megnézni! Én jókat nevettem rajta, még ha például nem is értettem, hogy a nitrótól miért lett Theo "kocsi" és nem csak borzasztó gyors... Bár igaz, hogy pont azok a részek, amikor egy-egy új extráját vagy tartozékát fedezi fel (pl. rádió, fényszóró, stb.) nagyon viccesek voltak. Azt is tanulságos volt látni, azon kívül hogy tégy meg mindent az álmaidért és ne hagyd hogy eltántorítsanak az volt, amit máshol is hall az ember, hogy nem biztos hogy jó dolog találkozni vagy megismerni a példaképed, mert csalódhatsz benne.


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.