Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
26
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Turbó
 
Norbert93   2020. 03. 26.

legújabb vélemény

Sablon a köbön, mondanivaló nulla

Bárkiből lehet bármi, még a paradicsompalánták kártevő csigája is megverhet egy F1 pilótát, azaz megint egy teljesen felesleges animációs film egy nagy stúdiótól. Tipikus esete, amikor egy eredeti ötlettel előálló filmet azon nyomban követ egy rakás sablonos, semmitmondó koppintás. Ebben az esetben tegyünk egy rövid említést az eredeti koncepcióról! Adott egy patkány, aki kilóg a többiek közül, mert többről álmodik. Hiába győzködik a társai racionális érvekkel, akkor sem tántorodik el a céljától, ami egyenlő az elérhetetlennel. Majd mikor közel kerül ahhoz, hogy elérje az álmát, felbukkan egy negatív karakter (séf), aki értelemszerűen útját akarja állni egy szakácskodó patkánynak és "segítő... több»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Nagyon aranyos mese volt. Egy kicsit igazán mesés az, hogy egy csiga gyorsabb legyen, mint egy versenyautó, de pont ettől olyan sokat mondó, hogy nem létezik lehetetlen.


 
Deku   2017. 10. 14.

Szeretem az animációs filmeket de ez nagyon de nagyon gyenge alkotás lett. Ekkora csalódásban ritkán volt részem, nagyon lehangolt a film. Siralmas és nyögve nyelős lett az egész történet menete. Az unalom pedig végig ott ült mellettem és el se eresztett egy percre sem.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Nagyon aranyos mese és szép a mondanivalója. Minden lehetséges csak tenni kell érte és kűzdeni amíg el nem éred a célodat. A kis csiga sem adta fel, hogy autóversenyzővé válhasson. Pörgős és humoros mese és az animáció is kifejezetten szép.

 
Menyét Ibolya   2015. 10. 19.

Nagyon mellément alkotás ez.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.