Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
18
Szereplők
25
Vélemények
10
Képek
1
Videók
Turbó
 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Nagyon aranyos mese volt. Egy kicsit igazán mesés az, hogy egy csiga gyorsabb legyen, mint egy versenyautó, de pont ettől olyan sokat mondó, hogy nem létezik lehetetlen.

 
Deku   2017. 10. 14.

Szeretem az animációs filmeket de ez nagyon de nagyon gyenge alkotás lett. Ekkora csalódásban ritkán volt részem, nagyon lehangolt a film. Siralmas és nyögve nyelős lett az egész történet menete. Az unalom pedig végig ott ült mellettem és el se eresztett egy percre sem.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Nagyon aranyos mese és szép a mondanivalója. Minden lehetséges csak tenni kell érte és kűzdeni amíg el nem éred a célodat. A kis csiga sem adta fel, hogy autóversenyzővé válhasson. Pörgős és humoros mese és az animáció is kifejezetten szép.

 
Menyét Ibolya   2015. 10. 19.

Nagyon mellément alkotás ez.

 
Megamovie   2018. 07. 30.

Eléggé beteg és érdekes az alapötlete szóval az hittem, hogy egy erőltetett mesét kapok majd.Viszont ehhez képest teljesen meglepett a szereplői nagyon szerethetők és viccesek. A története pedig végig izgalmas és eseménydús, kisgyerekeseknek kifejezetten ajánlott.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.