Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Zathura - Az űrfogócska (2005)

Zathura: A Space Adventure
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
69
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Kellemes gyerekfilm. Felnőtt fejjel is egész érdekes volt, bár tény, hogy elég erős Jumanji koppintás szaga van a dolognak. De egy kissé át is formálták az alapötletet. A világűrbe kerülnek a gyerekek és nekik is muszáj befejezniük a játékot. Josh Hutcherson már itt is nagyon tehetséges volt.

 
dailyfilmsan   2019. 03. 06.

A kalsszikus Jumanji film továbbgondolása, számomra nem nyújtott olyan élményt. A film ugyan azon a sémán ment végig csak más atmoszférába helyezve a történéseket, amit meg kell jegyezni látványosan sikerült. Az űr béli képek, jelenetek szépek. Viszont idegesítő hogy a film 1/3-ban csak a két kisfiú veszekedése megy. A valótlan megjelenítések is kicsit frusztrálóak mert ha az asztronauta szkafanderben jelenik meg akkor, mégis hogyan tud szkafander nélkül kirepülni a bajba jutott gyerekért? Nem akarom lehúzni a filmet mert egyszer meg lehet nézni és izgalmas is elsőre egy kicsit. Csak hát nincs benne semmi eredeti , semmi olyan amit ne a Jumanjiból koppincsoltak volna.


 
Thibo84   2019. 05. 23.

Elégé elszomorító, hogy az öccse csak akkor válik fontossá, amikor már elvesztette, vagy a nővérük, aki nem is foglalkozik a testvéreivel, de sajna elég jól tükrözi a mai fiatalság zömét. Azt is sajnáltam, hogy csak egy fajta űrlényekkel találkoznak az egész film alatt. Ha már az űrben vannak, lehetett volna egy kicsit bővebb a repertoár idegen lényekből. De a történet mozgalmas, akárcsak a Jumanji, amiről koppintották a filmet, de az elképzelés, hogy az űrbe vigyék a cselekményt kimondottan tetszett. Igaz vannak benne ellentmondásos dolgok, hogy a fizika törvényeit felrúgják, ha viszont az ember kikapcsol és nem agyal ezeken a dolgokon, egy elégé élvezhető filmet kapunk.

 
atombence   2019. 06. 30.

Jumanji az űrben...

Josh Hutcherson (az isten áldaná meg a drogos életét) egyik legjobb filmje lehetett volna. A színész simán hozza a főszereplőt, addig a pontig míg meg nem jelenik a filmben (angol fejezetcímként) a "Hero in time" aki a saját maga által alkotott szkafanderes önmaga, akitől nem képes megállni semmilyen módon. A történet jó, bár többet mondhatnék róla, de az alapsztorit 95 óta (Jumanji 1) ismerjük, csak kirakták az űrbe... Ez olyan mintha a doktor azt mondaná: "Bármi történjék, csak ne pislants."

 
Szandi   2018. 04. 14.

Nekem nagyon tetszett.

Tim Robbins

A film összbevétele 64 321 501 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás helyszínéül használt ház, ugyan az amelyiket a Disturbia(2007) filmben is láthatunk.

(dailyfilmsan )
 

Jonah Bobo a forgatás idején váltotta fogait. 4 foga is kiesett amit a sminkesek pótfogkkal pótoltak.

(dailyfilmsan )
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.