Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
72

Zathura - Az űrfogócska (2005)

Zathura: A Space Adventure
Filmadatlap
 
18
Szereplők
5
Vélemények
69
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2019. 03. 06.

A kalsszikus Jumanji film továbbgondolása, számomra nem nyújtott olyan élményt. A film ugyan azon a sémán ment végig csak más atmoszférába helyezve a történéseket, amit meg kell jegyezni látványosan sikerült. Az űr béli képek, jelenetek szépek. Viszont idegesítő hogy a film 1/3-ban csak a két kisfiú veszekedése megy. A valótlan megjelenítések is kicsit frusztrálóak mert ha az asztronauta szkafanderben jelenik meg akkor, mégis hogyan tud szkafander nélkül kirepülni a bajba jutott gyerekért? Nem akarom lehúzni a filmet mert egyszer meg lehet nézni és izgalmas is elsőre egy kicsit. Csak hát nincs benne semmi eredeti , semmi olyan amit ne a Jumanjiból koppincsoltak volna.

 
Thibo84   2019. 05. 23.

Elégé elszomorító, hogy az öccse csak akkor válik fontossá, amikor már elvesztette, vagy a nővérük, aki nem is foglalkozik a testvéreivel, de sajna elég jól tükrözi a mai fiatalság zömét. Azt is sajnáltam, hogy csak egy fajta űrlényekkel találkoznak az egész film alatt. Ha már az űrben vannak, lehetett volna egy kicsit bővebb a repertoár idegen lényekből. De a történet mozgalmas, akárcsak a Jumanji, amiről koppintották a filmet, de az elképzelés, hogy az űrbe vigyék a cselekményt kimondottan tetszett. Igaz vannak benne ellentmondásos dolgok, hogy a fizika törvényeit felrúgják, ha viszont az ember kikapcsol és nem agyal ezeken a dolgokon, egy elégé élvezhető filmet kapunk.


 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

Kellemes gyerekfilm. Felnőtt fejjel is egész érdekes volt, bár tény, hogy elég erős Jumanji koppintás szaga van a dolognak. De egy kissé át is formálták az alapötletet. A világűrbe kerülnek a gyerekek és nekik is muszáj befejezniük a játékot. Josh Hutcherson már itt is nagyon tehetséges volt.

 
atombence   2019. 06. 30.
Jumanji az űrben...

Josh Hutcherson (az isten áldaná meg a drogos életét) egyik legjobb filmje lehetett volna. A színész simán hozza a főszereplőt, addig a pontig míg meg nem jelenik a filmben (angol fejezetcímként) a "Hero in time" aki a saját maga által alkotott szkafanderes önmaga, akitől nem képes megállni semmilyen módon. A történet jó, bár többet mondhatnék róla, de az alapsztorit 95 óta (Jumanji 1) ismerjük, csak kirakták az űrbe... Ez olyan mintha a doktor azt mondaná: "Bármi történjék, csak ne pislants."

 
Szandi   2018. 04. 14.

Nekem nagyon tetszett.

Tim Robbins

A film összbevétele 64 321 501 dollár volt (imdb.com).

 

A forgatás helyszínéül használt ház, ugyan az amelyiket a Disturbia(2007) filmben is láthatunk.

(dailyfilmsan)
 

Jonah Bobo a forgatás idején váltotta fogait. 4 foga is kiesett amit a sminkesek pótfogkkal pótoltak.

(dailyfilmsan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.