Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
5
Vélemények
27
Képek
6
Videók
Lucas Till
Rob Lowe
Thomas Lennon
Thomas Lennon
Jane Levy
Barry Pepper
Holt McCallany
Lucas Till
Tucker Albrizzi
Danny Glover
Jane Levy
Lucas Till
Tucker Albrizzi
Amy Ryan
Barry Pepper
Holt McCallany
Frank Whaley
Lucas Till
Jane Levy
Lucas Till
Holt McCallany
Danny Glover
Lucas Till
Barry Pepper
Lucas Till
Jane Levy
Rob Lowe
Lucas Till
Lucas Till
Lucas Till
Jane Levy
Lucas Till
Lucas Till
Chris Wedge
 
HercegPeter   2018. 05. 29.

legújabb vélemény

Igencsak érdekes, a sztori alapjában egy óriási marhaság. Jane Levy filmjei között ha szétnézünk, igen erős kontraszt van a Vaksötét és e között, mind kategória, mind minőség szempontjából. A különbséget magyaráznom sem kell. Ami különös, hogy ez az újabb film a kettő közül. Az egyik legnagyobb gyengesége a filmnek, hogy a párbeszédek nagyon bénák. A látvány ég rendben is van, de ez nem elég egy jó filmhez. Ha nem nézzünk olyan szigorúan, akkor egy kedves kis családi film, inkább gyerekeknek. Örültem, hogy Danny Glover is felbukkant, mert már igencsak régen láttam.

 
Shelby07   2018. 01. 19.

Megnéztem, mert jónak tűnt, aranyos kis történetnek. Nem is volt rossz, de azért annyira jó se, hogy túl pozitív kritika szülessen. Nem szól sok mindenről és a színészi alakítás se tökéletes. Van jó pár hiba a filmeben, néhol elég vontatott és unalmas, de egyszer meg lehet nézni.


 
Yosihiro   2017. 12. 13.

Hú, érdekes hogy erre elég kevés komment és szavazat van. Én jónak ítéltem meg a filmet remek feldolgozás. Humor szerelem és némi akcióval fűszerezve.

 
BoBamburg   2018. 03. 06.

A CGI oké, de minden más borzalmas (karakterek, párbeszédek, a szituációk..minden.) :D De lehet csak én hittem azt, hogy másfajta lesz ez a film, mint amilyen mert nagyon nem ilyenre számítottam.

 
Borsossy   2017. 08. 28.

Kissé sablonos, de tisztességesen összerakott mese. Tipikusan az a film, amit gyerekek is nyugodtan megnézhetnek, sőt, inkább nekik szólt, mint a felnőtteknek. Ritka mostanság az ilyen, ezért bátorításképp kapott 5*-ot, amúgy csak 4-es. :D

A film összbevétele 64 493 915 dollár volt (imdb.com).

 

A film költségvetése 125 millió dollár volt és jelenleg 64 millió bevételnél tart világszerte.

(Bob)
 

A filmet Kamloopsban, British Columbiában forgatták.

(Bob)
 

A filmhez összesen öt darab zöld 1950-es évekbeli Dodge autót építettek.

(Bob)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.