Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Utazás a Föld középpontja felé (2008)

Journey to the Center of the Earth
Filmadatlap
 
21
Szereplők
18
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Galéria (15)

Brendan Fraser

Videók (1)

 
Sabnock Sanatory   2020. 07. 20.

legújabb vélemény

0

Szegény Verne Gyula,ha most ezt megnézné,nem hinne a szemének.Egyszerűen nevetséges,úgy a film,úgy a filmes trükkök.A színészi játék is harmat gyengére sikerült.Eric Brevig hogy mit akart vászonra vinni,azt szerintem még maga sem tudja.Erőltetett bohóckodás az egész.

 
indingo   2017. 04. 11.

0

Igazi utazós, világlátós kincskeresős móvi. Van egy picit retro hangulata a témának, és a földtani vonatkozásokba se menjünk bele, ezektől eltekintve egy élvezetes film.

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 16.

0

A film abban a korszakban készült, amikor még nem lőtték el minden egyes filmnél/animációs filmnél a 3D-s poént. Így amikor a moziban láttam, teljesen lenyűgözött a több dimenziós hatás. Ez a film ugyanis egyértelműen óriás vásznon kel életre (egyes ... több»

 
Ms. Akárki   2019. 04. 23.

0

Brendan Fraser miatt néztem meg ezt a filmet. Egyik kedvenc színészem. De ez a film sajnos harmatgyenge lett. Emlékszem, 3D-ként reklámozták, de volt kb. 4 jelenet, amit megcsináltak a filmben. És még az is szemsértően gagyi animáció volt. Van ennél jobb hasonló fantasy, vagy inkább a könyvet ajánlom.

 
harnas1207   2019. 01. 09.

0

Hihetetlen csúnya látványvilág, és bugyuta történet. Számomra érthetetlen, hiszen egy 2008-as filmről van szó. A történetből sokkal többet ki lehetett volna hozni, mint egy ilyen óvodás történetet.

 
TomÁcs   2018. 04. 19.

0

Josh Hutcherson nem tartozik a kedvenceim köz, már gyerekként is olyan bamba feje volt. Történetben igazi kalandfilm, bár egy bizonyos kor alatt. Látványban közepes.

 
Lonka   2017. 07. 26.

0

Jules Verne regényeiben mindig is ott volt a gyerek. Rejtélyekkel átszőtt film, amit minden gyerek vagy gyermek lelkű felnőtt csak élvezni fog.

A film összbevétele 241 995 151 dollár volt (imdb.com).

 

A film Jules Verne azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Mikor Brendan Fraser véletlenül meggyújtja a falat, ténylegesen megégette magát, a forgatást le kellett állítani pár napra.

(kázsé)
 

Trevor az elveszett testvére dolgai közt talál egy különös fa tárgyat, és azt mondja, nem tudja, mi az. A tárgy egy Holmes Sztereoszkóp, egy 3D-s képek megjelenítésére alkalmas 19. századi eszköz.

(kázsé)
 

Eredetileg a független filmrendező, Paul Chart írta és rendezte volna a filmet, de kilépett, amikor a stúdió úgy döntött, 3D-ben forgatják a filmet.

(kázsé)
 

Tervor házában látunk egy könyvet Sylvia Earle-től, aki a legmélyebb szkafanderes merülést hajtotta végre (381 méter).

(kázsé)