Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Szemekbe zárt titkok (2015)

Secret in Their Eyes
Filmadatlap
 
29
Szereplők
36
Vélemények
19
Képek
8
Videók
Szemekbe zárt titkok

Galéria (19)

Julia Roberts
Chiwetel Ejiofor
Julia Roberts
Chiwetel Ejiofor
Nicole Kidman
Julia Roberts
Chiwetel Ejiofor
Nicole Kidman
Chiwetel Ejiofor
Nicole Kidman
Chiwetel Ejiofor
Julia Roberts
Michael Kelly
Dean Norris
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor
Chiwetel Ejiofor
Michael Kelly
Nicole Kidman
Nicole Kidman
Julia Roberts
Julia Roberts
Chiwetel Ejiofor
Julia Roberts
Michael Kelly
Dean Norris

Videók (8)

 
Bnd Nézhetetlen  2020. 11. 08.

legújabb vélemény

0
Hát ez meg micsoda?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy bosszantóan vezetett, gyenge, ritmustalan film. A Julia még csak, de a fekete neve nem jut eszembe, színi tanonc, valami borzadály. Nicol hozza a maga stílusát, még jónak is mondható. Elfelejtendő film, sajnáltam az időt rá.

 
Artemisia   2018. 01. 11.

3
A legjobb dráma, amit valaha filmre vittek

Kissé vontatottan indul, de aztán felejthetetlen dráma kerekedik belőle. Gyönyörű, megható, történet szélsőséges, emberi érzésekről, szenvedélyről, haragról, bosszúvágyról. A spirális történet vezetés brilliáns, mesteri ahogyan 13 év távlatából foko... teljes kritika»

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Nagyon izgalmas film egy szomorú esetről. Az eredeti nekem nem jött be, itt pedig olyan színészek adják vissza a történetet, akiket kedvelek és lendületet adnak a történetnek.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Olyan szempontból nem látom értelmét, hogy aki látta az eredeti filmet az már nem fogja megnézni. Meg nem azért készítenek egy filmet, hogy esetleg díjakat is nyerjen? Ami már nyert egyszer az úgyse fog nyerni.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

A 2009-es, Oscar-díjat nyert argentin-spanyol filmdráma remake-je hiába vonultat fel világsztárokat, nem ér előde nyomába. A film izgalmas, fordulatos, de az eredeti ezerszer jobb.

 
HercegPeter   2016. 12. 06.

0

Én nem láttam az eredetit, úgyhogy nem is tudom összehasonlítani. Nekem tetszett. Izgalmas és érdekes. Furcsa volt Julia Roberts-et ilyen szerepben látni. Szerintem nem állt neki jól.

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

Az eredeti Szemekbe zárt titok, amely Oscar-díjat nyert, (argentin változat) nagy kedvencem, ezért izgatottan ültem le, hogy megnézzem ezt a remake-t. Sajnos jelen film a közelébe sem ér annak. Aki látta a régebbi verziót, az sajnos nagy eséllyel csalódni fog benne.

A film összbevétele 34 854 990 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 62 766 840 forintot termelt.

 

A film főszerepét eredetileg Gwyneth Paltrow játszotta volna. Az ő helyét vette át Nicole Kidman.

(hp)
 
Mondjuk ki, ez a Szemekbe zárt titkok nem azoknak készült, akik rajongtak az előzőért – nem is ez volt a cél -, az alapötletet másként továbbgondoló, szórakoztató hollywoodi alkotásnak viszont simán elmegy. több»
 
Egy relatíve friss (2009-es) mestermű újragondolása esetén természetes, hogy az eredeti film rajongói felháborodnak kedvencük kiszipolyozásán, ám ilyenkor egy dologról megfeledkeznek: a remake nem nekik szól. több»