Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
65%

Szemekbe zárt titkok (2015)

Secret in Their Eyes
Filmadatlap
 
29
Szereplők
36
Vélemények
19
Képek
8
Videók

Vélemények: Szemekbe zárt titkok (2015)

 
Bnd Nézhetetlen  2020. 11. 08.

legújabb vélemény

0
Hát ez meg micsoda?

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ez egy bosszantóan vezetett, gyenge, ritmustalan film. A Julia még csak, de a fekete neve nem jut eszembe, színi tanonc, valami borzadály. Nicol hozza a maga stílusát, még jónak is mondható. Elfelejtendő film, sajnáltam az időt rá.

 
Artemisia   2018. 01. 11.

3
A legjobb dráma, amit valaha filmre vittek

Kissé vontatottan indul, de aztán felejthetetlen dráma kerekedik belőle. Gyönyörű, megható, történet szélsőséges, emberi érzésekről, szenvedélyről, haragról, bosszúvágyról. A spirális történet vezetés brilliáns, mesteri ahogyan 13 év távlatából foko... teljes kritika»


 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Nagyon izgalmas film egy szomorú esetről. Az eredeti nekem nem jött be, itt pedig olyan színészek adják vissza a történetet, akiket kedvelek és lendületet adnak a történetnek.

 
indingo   2017. 04. 15.

0

Olyan szempontból nem látom értelmét, hogy aki látta az eredeti filmet az már nem fogja megnézni. Meg nem azért készítenek egy filmet, hogy esetleg díjakat is nyerjen? Ami már nyert egyszer az úgyse fog nyerni.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

0

A 2009-es, Oscar-díjat nyert argentin-spanyol filmdráma remake-je hiába vonultat fel világsztárokat, nem ér előde nyomába. A film izgalmas, fordulatos, de az eredeti ezerszer jobb.

 
HercegPeter   2016. 12. 06.

0

Én nem láttam az eredetit, úgyhogy nem is tudom összehasonlítani. Nekem tetszett. Izgalmas és érdekes. Furcsa volt Julia Roberts-et ilyen szerepben látni. Szerintem nem állt neki jól.

 
Mavil   2016. 06. 09.

0

Az eredeti Szemekbe zárt titok, amely Oscar-díjat nyert, (argentin változat) nagy kedvencem, ezért izgatottan ültem le, hogy megnézzem ezt a remake-t. Sajnos jelen film a közelébe sem ér annak. Aki látta a régebbi verziót, az sajnos nagy eséllyel csalódni fog benne.

 
TomÁcs   2018. 04. 24.

0

Izgatottan ültem neki a filmnek. Izgalmasnak tűnő történet, neves szereplők stb. A film felénél deja vum volt. Aztán rájöttem, hogy ez egy remake. Csalódnom kellett.

 
MMcFly2015   2016. 11. 30.

0

Nekem nem volt hasonlítási alapom, nem láttam az eredeti alkotást, így teljesen tiszta lappal indultam a filmmel kapcsolatban. Fent tartotta végig a figyelmem, ez főként Chiwetel Ejiofor-nak köszönhető. Sminkesen elég jó munkát végeztek, ahogy ugrálu... több»

 
Greeta   2017. 12. 19.

0

Egy gyermek halála feldolgozhatatlan. Főleg egy értelmetlen halál. A története rendkívül erős, jól felépített. A vége legerősebb, teljesen váratlanul ért.

 
ANdraS   2016. 08. 31.

0

Bevallom, hogy nekem ez a film nagy meglepetésnek bizonyult. Csak tiszta véletlenül láttam az HBO-n és nem voltak tőle nagy elvárásaim. De ahogy elkezdtem nézni, valahogy megragadtak Julia Roberts és Chiwetel Ejiofor karakterei. Főleg a második említ... több»

 
szucszoli   2017. 02. 12.

0

Nem bírná a gyomrom, ha ezt a szemetet végig kéne néznem és ennek igen egyszerű az oka: Már az eredeti verziótól sem voltam elájulva. Erős közepes film volt, nem túl erős, mondhatni drámai erő nélküli megvalósítással. Egyszerűen elképesztő, amikor ... több»

 
Borga   2016. 11. 25.

0

Az eredeti Szemekbe zárt titok után a remake csupán gyenge utánzata, árnyéka elődjének. Nem bezsélve arról, hogy az amerikai verzióban a történet befejezését is megváltoztatták némiképp.

 
HanGa   2016. 04. 27.

0

'Kutyus': Nincs is Sandra Bullock a filmben!!! Megrázó film, bár én korábban láttam az eredeti verziót. A története amúgy jó, végig izgalmas is és a végén a csavar arcon csap.

 
Leoni   2016. 06. 07.

0

Érdemes, hogy mindenki inkább az eredeti argentin filmet nézze meg, az érzelemben és feszültségben is sokkal erősebb, mint a remake. Ráadásul az amerikaiban van, hogy néhol nehezebb eligazodni az időugrások között, Julia Roberts ugyanolyan rosszul néz ki mindkét idősíkban :P

 
T.Andras   2017. 08. 27.

0

Ha nem láttam volna az eredeti filmet, amihez ez a remake készült, akkor mondanám, hogy remek sztori, de mivel a történetet már ismertem és láttam az eredeti alkotást, így csak egy gyenge remake-ként tudom értékelni jelen thrillert. Egyszer megnézhet... több»

 
Szorcsik   2016. 12. 07.

0

Ez a remake tökéletes példa arra, hogy egy remekműhöz nem szabad hozzányúlni, ugyanis aon csak rontani lehet. Sajnos az újrafeldolgozást legfeljebb csak egy átlagos jelzővel tudom illetni.

 
deneslau   2016. 05. 12.

0

Nem is tudom valójában tetszett-e a film. Julia Roberts színészi játéka néol idegesítő, néhol meg hiteles. Elborzasztó a történet, főleg a vége nagyon döbbenetes, az utolsó jelenet, igen sokkoló. Pedig némely részek vontatottak.

 
Potoczkie   2016. 12. 30.

0

Ha nem láttam volna az eredeti filmet, akkor nagy valószínűséggel magasabb értékelést adnék rá, így viszont csak 3 csillagot kap tőlem, ugyanis az elődja nagyon magasra tette a lécet, sajnos annak a nyomába sem ér. Szerintem érdemes mind a kettőt megnézni.

 
Manfred   2016. 10. 25.

0

A film elején az az érzésem volt hogy egy gagyi, gyenge thriller, de a végére alakult egy kicsit ez az első benyomás. A vége fordulatos és izgalmas a filmnek.

 
Maxima   2016. 12. 12.

1

Végig nagyon sablonos és unalmas a film, csak a végén van egy kis fordulat. Sandra Bullocknak egyáltalán nem fekszik ez a szerep, nem alakítja jól a karaktert.

 
GaraiV   2016. 08. 24.

0

Thriller kategóriában gyenge. Én csak a film végét találtam a műfajba illőnek. Végig lapos a sztori, csak a vége tartalmaz fordulatot. S.Bullocknak szerintem nem fekszik ez a karakter.

 
kicsimano   2016. 11. 08.

0

Az eredeti Szemekbe zárt titok című filmért Juan José Campanella argentin rendező 2009-ben elnyerte az Oscar-díjat a legjobb idegennyelvű film kategóriájában, így csak idő kérdése volt, mikor készül el az amerikai remake verzió. Sokat nem is váratott magára. Visont a remake csupán gyenge utánzata az eredetinek.

 
gubimari   2016. 12. 02.

0

Az aki látta az eredeti Szemekbe zárt titok című filmet, az nagy valószínűséggel nem fogja három csillagnál többre pontozni az amerikai verziót, ugyanis pontosan tudja, hogy szégyenében elbújhat elődje mögött.

 
csocsicsoda   2016. 11. 22.

0

Nem volt rossz, bár a közepe kicsit vontatott. A csavart ismertem az eredeti filmből így már nem ütött akkorát.

 
Panda   2016. 04. 05.

0

Nem igazán győzött meg a film, jobbat vártam a színészektől. Thriller kategóriában átlagosnak mondható. A végén azért volt fordulat. Jóindulattal közepes.

 
Szinano   2017. 03. 27.

0

Ha nem ismerném az eredeti filmet, amely legjobb külföldi film kategóriában korábban még az Oscar-t is elnyerte, akkor lehet, hogy pozitívabb véleménnyel lennék róla. Így viszont az a helyzet állt elő, hogy a remake meg sem közelíti az elődöt, tehát kár volt újra feldolgozni.

 
Macika   2016. 08. 16.

0

Nekem nem jött át a film. Annak ellenére hogy a végén volt egy nem várt fordulat, kategóriájában gyenge film, gyengén alakít enne Sandra Bullock, és egyáltalán nem fekszik neki ez a szerep.

 
Kellangy   2016. 01. 05.

0

Jó a film stílusa, bár megdöbbentett Julia Robert "elcsúnyítása", a filmben alig ismertem meg, elég ijesztő volt. A szereposztás jó, kicsit lassú a cselekmény, inkább lélektani film. A vége váratlan fordulatot hoz, de nekem olyan érzésem volt, mintha többször lenne vége. Nekem tetszett, egyszer mindenképp érdemes megnézni.

 
kocoska20   2015. 12. 30.

0

Nehezen, komótosan indul a film(a gyilkosságot leszámítva). Szóval lassan történnek az események, de aztán egyre inkább beindul. A vége nagyon durva, eszméletlen nagy fordulat, döbbenet.