Már csak napok kérdése, és végre a hazai mozikban az év egyik, ha nem a legjobban várt akciófilmje, mely nem csak kőkemény zúzást, de valóságos sztárparádét is ígér.

Scott Waugh rendezésében csütörtökön érkezik a mozikba a Feláldozhatók 4, az pedig külön jó hír lehet a rajongóknak, hogy a film megtartja az R-besorolást (itthon 18-as piros karika), miután a harmadik rész alacsonyabb besorolása rossz fogadtatásra talált. 

A szereplőgárdában olyan visszatérő sztárok szerepelnek, mint Sylvester Stallone, Jason Statham és Dolph Lundgren, valamint olyan újoncok, mint 50 Cent, Megan Fox és Tony Jaa

A cselekmény középpontjában egy olyan küldetés áll, amelynek célja, hogy megakadályozza, hogy egy terrorista szervezet nukleáris robbanófejekhez jusson, ami konfliktust robbanthat ki Oroszország és az USA között.

A franchise jövője meglehetősen kérdőjeles volt a The Expendables - A feláldozhatók 3. 2014-es, lehangoló teljesítménye után. A kezdeti késedelmek és Stallone rövid időre történő kilépése ellenére a kreatív nézeteltérések miatt a gyártás 2018-ban folytatódott, de még így is 5 évet kellett várni a premierre. 

Bár a Feláldozhatók kétségkívül széles rajongótáborral rendelkezik, a kereskedelmi előrejelzések szerények, 13-18 millió dolláros bevételt várnak a nyitóhétvégén, ami a franchise leggyengébb bevételt hozó filmjévé teheti.

Ha még nem döntötted el, hogy megnézd-e, ajánljuk a figyelmedbe a lenti előzetest.

akció | háborús | kaland | thriller

Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture és Sylvester Stallone ismét összehozzák az elit zsoldoscsapatot, amelyhez most először csatlakozik Curtis „50 Cent” Jackson, Megan Fox,... több»