Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
65%

#kövessbe (2020)

Follow Me
Filmadatlap
 
26
Szereplők
21
Vélemények
20
Képek
3
Videók
 
Sabnock Sanatory   2021. 06. 06.

legújabb vélemény a nap véleménye

3
#Azonnalfelejtsdel....

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Néha, na jó, nem, mostanában nem is néha elcsodálkozom azon, hogy hogy a búbánatba találnak ki ilyen béna, szerencsétlen sztorit. Nincs benne frissesség, lendület, csak másod- és harmadrangú színészek (nagy jóindulattal) bénáznak nekünk kb. 90 percet... teljes kritika»

 
TomÁcs   2020. 08. 31.

1

Kicsit a Szabaduló szoba című filmre hajazott. A különféle feladványok tetszettek, akár több is lehetett volna belőlük. Maga a történet jól volt felépítve.


 
Bazzzsi   2020. 09. 02.

1

Nekem is már sokszor megfordult a fejemben, hogy milyen veszélyekkel is jár ha valaki liveban, élőben jelentkezi. Az már kitörölhetetlen örökre a neten marad. A film számomra közepes volt, kicsit lehetett volna akció dúsabb és a miértekre sem kaptunk választ.

 
indingo   2020. 08. 26.

0

Bemutatta a film annak az árnyoldalát, ha az életünket a neten éljük. Kicsit durván, de ez van, na. A nagy népszerűségnek örvendő, milliós követőtáborral rendelkező fiú, akit elragadott a hév, a saját csapdájába esik.

 
Szilonka   2020. 08. 20.

0

Helyenként kicsit gyomorforgató volt, nem tudott anniyra meglepni. A nagy fordulatra lehetett számítani, ettől függetlenül a műfaj kedvelőinek ajánlott.

 
BoBamburg   2021. 05. 14.

0

A most népszerű szabadulószobák és az állandóan visszatérő kézikamerás horrorfilmek ötvözete. Már az előzetes alapján is egyértelmű volt, hogy sokat nem kell várni a filmtől, és ez be is bizonyosodott. Egyszer nézős, inkább gagyi, mint szórakoztató tinihorror.

 
stevepisti   2020. 08. 13.

1
Jó film!

Szerintem jó film, nekem tetszett! Utólag olvastam róla kritikát ,véleményeket. A rendező első filmjéhez hasonlítják a Szabadulószobához, én azt a filmet nem láttam, ezért ennek a hiányában írom a véleményemet. Számomra egy picit lassan indul a film, gondolhatnánk , hogy teljesen sablonos a sztori : néhány amerikai fiatal egy buli keretén belül egy szabadulószobás játékban vesznek részt , ahonnan csak az életük kockáztatásával juthatnak ki! De pont ez az ,hogy a sablonokon túl van a lényeg,ami csak a film végén derül ki egy hatalmas fordulat keretén belül! Szerintem ütős a lezárás. Ha nincs ez a fordulat, akkor számomra is csak egy a sok közül, de így ennyivel több!

Galéria (20)

Holland Roden
Holland Roden
Keegan Allen
Ronen Rubinstein
Holland Roden
Keegan Allen
Keegan Allen
Ronen Rubinstein
Holland Roden
Keegan Allen
Holland Roden
Emilia Ares
Keegan Allen
Denzel Whitaker
Keegan Allen
Keegan Allen
Holland Roden
Keegan Allen
Keegan Allen
Holland Roden
Holland Roden
Keegan Allen
Holland Roden
Keegan Allen

Videók (3)

 
Will Wernick összeollózott mozijában nem sok érdekesség rejlik, horror- és thrillersablonokból nem könnyű várat építeni, és bár időnként felkínál magának egy-egy magas labdát, amit leütve jobb lehetne, a rendező sosem tud élni ezekkel a lehetőségekkel. több»