Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
65
Filmadatlap
 
26
Szereplők
6
Vélemények
1
Képek
3
Videók
#kövessbe
 
stevepisti   2020. 08. 13.

legújabb vélemény

Jó film!

Szerintem jó film, nekem tetszett! Utólag olvastam róla kritikát ,véleményeket. A rendező első filmjéhez hasonlítják a Szabadulószobához, én azt a filmet nem láttam, ezért ennek a hiányában írom a véleményemet. Számomra egy picit lassan indul a film, gondolhatnánk , hogy teljesen sablonos a sztori : néhány amerikai fiatal egy buli keretén belül egy szabadulószobás játékban vesznek részt , ahonnan csak az életük kockáztatásával juthatnak ki! De pont ez az ,hogy a sablonokon túl van a lényeg,ami csak a film végén derül ki egy hatalmas fordulat keretén belül! Szerintem ütős a lezárás. Ha nincs ez a fordulat, akkor számomra is csak egy a sok közül, de így ennyivel több!

 
lucy07   2020. 08. 13.

Nehéz megfogalmaznom mit is érzek a film megnézése után. Az biztos, hogy a vége nagyot ütött nálam. Azért ilyen csattanó nem szokványos a szabadulószobás filmeknél. Összességében nem volt olyan rossz a film, mint ahogy a többség véli csak nekem ez a befejezés nem jött be.


 
gandalf01   2020. 08. 09.

Ok, azt hiszem, hogy ez a legbrutálisabb horror, amit az utóbbi időben láttam. Nagyon nem tudtam utána aludni, állandóan kattogott az agyam az egészen, és talán pont amiatt, amiért ilyen valósághű az egész, intenék óva mindenkit, hogy csakis óvatosan nézze...

 
ovejuna   2020. 08. 08.

Az biztos, hogy a koncepció nagyon ott van, de ha azt veszem, hogy én sokkal jobb szeretem, ha egy horrornál is szövevényesebb a sztori, akkor eléggé gyengére sikeredett a kövessbe. Szerintem egyszer meg lehet nézni, de ennél több nem igazán van az egészben.

 
KingPin   2020. 08. 05.

A horrorok kedvelőinek sok dolog ismerősnek tűnhet már, sajnos nem túl eredeti a cselekménye. Nálam ezen a ponton el is vérzett, de aki csak szórakozni szeretne, vagy kevésbé jártas a horrorfilmek világában, szerintem tehet vele egy próbát.

 
Ronin   2020. 08. 01.

A Szabadulószoba se nyűgözött de, de ez a film egyenesen kiborított a színvonalon aluliságával. Azt hiszem, Will Wernick nem az én ízlésemnek való.

 
Will Wernick összeollózott mozijában nem sok érdekesség rejlik, horror- és thrillersablonokból nem könnyű várat építeni, és bár időnként felkínál magának egy-egy magas labdát, amit leütve jobb lehetne, a rendező sosem tud élni ezekkel a lehetőségekkel. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.