2020 legrosszabb horrorja már a Netflixen, de ez tényleg kihagyható

Ahogy arra számítani lehetett, bekerült a top10-be, de azt nem mondanánk, hogy rá is szolgált.

2020-ban a koronavírus-világjárvány miatt eleve nem sok film, és még kevesebb horror került a mozikba, de volt egy, amiben tényleg nem volt köszönet. A #kövessbe az augusztusi uborkaszezonban debütált Magyarországon, külföldön pedig néhány mozi mellett inkább rögtön elérhetővé tették VOD-n.

Will Wernick misztikus horrorja nem is aratott nagy sikert, a kritikusok meglehetősen kemények voltak a filmmel, míg itt a Mafabon a hazai nézők körében 139 szavazattal 49 százalékos értékelést kapott.

A történet főhőse egy menő vlogger, Cole, akinek élőzéseit milliók követi világszerte. Minél durvább dolgokat vállal be, annál több követőre tesz szert. Miután a barátaival Moszkvába utazik, hogy leteszteljen egy szabadulószobát, hátborzongató események részese lesz, a tét pedig nem kevesebb, mint a túlélés.

Ha mégis próbát tennél a filmmel, látogass el a #kövessbe mafabos adatlapjára, és a 'Lejátszás a Netflixen' mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál, de előtte azért inkább nézd meg az előzetest idelent.  

66 #kövessbe  (2020)

horror | kaland | thriller

Egy népszerű közösségi média személyiség a barátaival Moszkvába utazik, hogy új tartalmakat forgasson rendkívül sikeres vlogjához. A férfi egyre kijjebb tolja a határokat,... több»