Játssz egy Samsung Galaxy A41 okostelefonért! Login  
67%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
19
Vélemények
20
Képek
3
Videók

Vélemények: #kövessbe (2020)

 
Di Canio   2020. 12. 25.

legújabb vélemény

0

A szabadulószoba valósággá válik. Volt már pár hasonló film, nagy újdonság nem volt benne, de nem unalmas, egész jó film lett, a vége is tetszett.

 
TomÁcs   2020. 08. 31.

1

Kicsit a Szabaduló szoba című filmre hajazott. A különféle feladványok tetszettek, akár több is lehetett volna belőlük. Maga a történet jól volt felépítve.


 
Bazzzsi   2020. 09. 02.

1

Nekem is már sokszor megfordult a fejemben, hogy milyen veszélyekkel is jár ha valaki liveban, élőben jelentkezi. Az már kitörölhetetlen örökre a neten marad. A film számomra közepes volt, kicsit lehetett volna akció dúsabb és a miértekre sem kaptunk választ.

 
indingo   2020. 08. 26.

0

Bemutatta a film annak az árnyoldalát, ha az életünket a neten éljük. Kicsit durván, de ez van na. A nagy népszerűségnek örvendő, milliós követő táborral rendelkező fiú, akit elragadott a hév a saját csapdájába esik.

 
Szilonka   2020. 08. 20.

0

Helyenként kicsit gyomorforgató volt, nem tudott anniyra meglepni. A nagy fordulatra lehetett számítani, ettől függetlenül a műfaj kedvelőinek ajánlott.

 
stevepisti   2020. 08. 13.

1
Jó film!

Szerintem jó film, nekem tetszett! Utólag olvastam róla kritikát ,véleményeket. A rendező első filmjéhez hasonlítják a Szabadulószobához, én azt a filmet nem láttam, ezért ennek a hiányában írom a véleményemet. Számomra egy picit lassan indul a film, gondolhatnánk , hogy teljesen sablonos a sztori : néhány amerikai fiatal egy buli keretén belül egy szabadulószobás játékban vesznek részt , ahonnan csak az életük kockáztatásával juthatnak ki! De pont ez az ,hogy a sablonokon túl van a lényeg,ami csak a film végén derül ki egy hatalmas fordulat keretén belül! Szerintem ütős a lezárás. Ha nincs ez a fordulat, akkor számomra is csak egy a sok közül, de így ennyivel több!

 
Lonka   2020. 09. 16.

0

Keegan Allen jól hozta a menő influencert, aki bármire képes néhány likért és elismerésért. A történet pörgős volt, nem unatkozott a néző és végére is kaptunk magyarázatot.

 
Greeta   2020. 08. 25.

0

Számítani lehetett a nagy csavarra. Amit én még vártam volna, hogy mi lesz a főszereplővel.

 
Eniq   2020. 08. 13.

1

Nehéz megfogalmaznom mit is érzek a film megnézése után. Az biztos, hogy a vége nagyot ütött nálam. Azért ilyen csattanó nem szokványos a szabadulószobás filmeknél. Összességében nem volt olyan rossz a film, mint ahogy a többség véli csak nekem ez a befejezés nem jött be.

 
jfruzsi97   2020. 09. 22.

0
Végtelen útvesztő 2?

Kissé a végtelen útvesző c. film jutott róla eszembe. Elsőre úgy tűnik, hogy milyen jó bulinak ígérkezik a szabaduló szoba. Majd folyamatosan rossz dolgok történnek. A főszereplő, aki próbálja kimenteni társait a látszólag halálos kimenetelű játékból, mindent megtesz. Majd jön újabb csapások sorozata és végül egy nagy csavar, amire senki nem számított.

 
belavagyok   2020. 10. 14.

0

A története nem volt olyan rossz. bár egyszer elég volt megnézni. Fő baja a filmnek, hogy nincsenek benne karakterek és igazából nekem édes mindegy volt kivel mi történik. A vége tetszett.

 
Cs. Balázs   2020. 08. 15.

1

Ilyen gyenge, ostoba, igénytelen hulladékot már régen láttam, pedig kifejezetten szeretem a horrorfilmeket, de ez legfeljebb a nevében volt az.

 
Bebe007   2020. 08. 20.

1
Mixfilm

Egy átlagos film...az eleje vontatott, sok hibával, de a vége egész jó. Több film keveréke; Játsz/Ma, Motel, Szabadulószoba.

3
 
helfannn   2020. 12. 22.

0
Király!

Én ismerem ezt a színészt, és gyengébbnek hittem. Meglepett ez az alkotása. Lekötött, lehet, hogy egy kicsit Végtelen útvesztő copy a sztori miatt, de különbözik is attól a filmtől jó pár dologban. Elég para volt, nem hiányoltam ebből az alkotásból semmit. Aki nincs is annyira oda az ilyesmiért, annak is látnia kell legalább egyszer. A cím is figyelemfelkeltő, én felfigyeltem a film minden egyes jelenetére. Ezt tényleg kár lett volna kihagyni. Sokan lepontozzák ezt a filmet, nem értem, hogy miért. Én viszont csak a pozitívat mondom róla. Megérdemli, hogy nagyra értékeljem. Akárhogy keresem ebben a filmben a rossz dolgokat, nem találom (mert nincs is ebben a filmben rossz dolog). Én csak ajánlani tudom ezt az új horrort.

 
Bakó Zoltán   2020. 12. 22.

0
Lopni nem szégyen...ja, de!

3-4 fimből összegyúrt, abszolút felesleges mozi. Ha a felénél nem jössz rá a "csavarra", akkor átlag alatti az IQ-d. :P

 
Richard   2020. 08. 09.

0

Ok, azt hiszem, hogy ez a legbrutálisabb horror, amit az utóbbi időben láttam. Nagyon nem tudtam utána aludni, állandóan kattogott az agyam az egészen, és talán pont amiatt, amiért ilyen valósághű az egész, intenék óva mindenkit, hogy csakis óvatosan nézze...

 
ovejuna   2020. 08. 08.

0

Az biztos, hogy a koncepció nagyon ott van, de ha azt veszem, hogy én sokkal jobb szeretem, ha egy horrornál is szövevényesebb a sztori, akkor eléggé gyengére sikeredett a kövessbe. Szerintem egyszer meg lehet nézni, de ennél több nem igazán van az egészben.

 
gabi   2020. 08. 05.

0

A horrorok kedvelőinek sok dolog ismerősnek tűnhet már, sajnos nem túl eredeti a cselekménye. Nálam ezen a ponton el is vérzett, de aki csak szórakozni szeretne, vagy kevésbé jártas a horrorfilmek világában, szerintem tehet vele egy próbát.

 
Istvaan   2020. 08. 01.

0

A Szabadulószoba se nyűgözött de, de ez a film egyenesen kiborított a színvonalon aluliságával. Azt hiszem, Will Wernick nem az én ízlésemnek való.