A története nem volt olyan rossz. bár egyszer elég volt megnézni. Fő baja a filmnek, hogy nincsenek benne karakterek és igazából nekem édes mindegy volt kivel mi történik. A vége tetszett.
Nehéz megfogalmaznom mit is érzek a film megnézése után. Az biztos, hogy a vége nagyot ütött nálam. Azért ilyen csattanó nem szokványos a szabadulószobás filmeknél. Összességében nem volt olyan rossz a film, mint ahogy a többség véli csak nekem ez a befejezés nem jött be.
Sok film eszembe jut róla: Fűrész, Motel, Szabaduló szoba, Végtelen útvesztő... Sajna nem volt újdonság, max. belekevertek olyan dolgot, ami a mai embereket nagyban meghatározza... a mindenhol a mindent is megosztani! A végén ott a csavar. Fogjuk rá,... Több
Ilyen gyenge, ostoba, igénytelen hulladékot már régen láttam, pedig kifejezetten szeretem a horrorfilmeket, de ez legfeljebb a nevében volt az.
Én ismerem ezt a színészt, és gyengébbnek hittem. Meglepett ez az alkotása. Lekötött, lehet, hogy egy kicsit Végtelen útvesztő copy a sztori miatt, de különbözik is attól a filmtől jó pár dologban. Elég para volt, nem hiányoltam ebből az alkotásból semmit. Aki nincs is annyira oda az ilyesmiért, annak is látnia kell legalább egyszer. A cím is figyelemfelkeltő, én felfigyeltem a film minden egyes jelenetére. Ezt tényleg kár lett volna kihagyni. Sokan lepontozzák ezt a filmet, nem értem, hogy miért. Én viszont csak a pozitívat mondom róla. Megérdemli, hogy nagyra értékeljem. Akárhogy keresem ebben a filmben a rossz dolgokat, nem találom (mert nincs is ebben a filmben rossz dolog). Én csak ajánlani tudom ezt az új horrort.
Jó pár horrorfilmet láttam, pl. a Fűrészt is köztük szerepelt. Ennél a filmnél az első tíz-tizenöt perc teljesen idétlen, béna volt, és szerintem inkább a film teljes egészében legyen izgalmas /Fűrész/, azért a hülyeségnek is van határa.
3-4 fimből összegyúrt, abszolút felesleges mozi. Ha a felénél nem jössz rá a "csavarra", akkor átlag alatti az IQ-d. :P
A horrorok kedvelőinek sok dolog ismerősnek tűnhet már, sajnos nem túl eredeti a cselekménye. Nálam ezen a ponton el is vérzett, de aki csak szórakozni szeretne, vagy kevésbé jártas a horrorfilmek világában, szerintem tehet vele egy próbát.
Az biztos, hogy a koncepció nagyon ott van, de ha azt veszem, hogy én sokkal jobb szeretem, ha egy horrornál is szövevényesebb a sztori, akkor eléggé gyengére sikeredett a kövessbe. Szerintem egyszer meg lehet nézni, de ennél több nem igazán van az egészben.
Egy átlagos film...az eleje vontatott, sok hibával, de a vége egész jó. Több film keveréke; Játsz/Ma, Motel, Szabadulószoba.
A Szabadulószoba se nyűgözött de, de ez a film egyenesen kiborított a színvonalon aluliságával. Azt hiszem, Will Wernick nem az én ízlésemnek való.